Innovatieve Series PF Marketing 21-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Innovatieve Series PF Marketing 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Pf zoekt debutanten Straatfotografie

Gepubliceerd op: 17 mei 2024

Voor de rubriek Debuut zoekt Pf nieuwe fotoprojecten: een serie samenhangende foto's die over een bepaald onderwerp gaan of een thema behandelen. Je kunt nu jouw fotoproject inzenden voor Pf editie #4 van 2024, dat als thema Straatfotografie heeft.We zoeken innovatieve series.

© Rolf van Rooij (gepubliceerd in Pf #8 2023)

Wie kan inzenden?

Inzenden is uitsluitend mogelijk voor abonnees van Pf. Dat kunnen studenten aan academies of fotoscholen of net afgestudeerden zijn of autodidacten en amateurfotografen. Inzending staat open voor abonnees van de Pf van alle leeftijden. Pf kijkt alleen naar de kwaliteit van de foto's.

Stuur een fotoserie in van minimaal 4 en maximaal 8 foto's. Wij zoeken professionele series, die een interessant thema hebben, met een goed uitgewerkte esthetiek van de beelden. Bij de foto's moet een korte projectomschrijving in goed Nederlands worden ingezonden en informatie over de inzender. Zie hieronder de verdere voorwaarden en praktische informatie voor inzendingen.

De redactie van Pf maakt uit de inzendingen een selectie van maximaal 3 series.

  • Stuur een mail met een coherente serie van 4-8 foto's naar: .
  • De foto moet ongeveer 2500-3000 pixels lang of breed zijn.
  • Titel van de foto = Voornaam-Achternaam-nummer.

In deze online serie brengen we een hommage aan de (vele) fantastische inzendingen van fotografen voor de Pf print-rubriek 'Debuut'…

Pf 40jaar

Pf Fotografie Magazine is het meest toonaangevende fotografie magazine voor iedereen die fotografie als vak en expressie serieus neemt.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://pf.nl/pf-zoekt-debutanten-straatfotografie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.