Lasser Randstad 28-10-2023

 1. Vacatures Winsum
 2. Lasser Randstad 28-10-2023

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij klaar je voor een nieuwe, technische uitdaging? Kom je onze klant helpen met het lassen van complexe plaatwerkconstructies en machineonderdelen? Wil je meer leren van en over speciaalbouw-, hand- of robotlassen? Dan ben je bij Dewulf in Winsum (Fr.) aan het goede adres.

Dewulf is een fabrikant van hightech landbouwmachines voor de teelt van aardappel en wortelgewassen. Deze machines worden over de hele wereld verkocht. Samen met 400 collega’s maken zij, vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Roemenië, elke dag de beste machines. En weet je wat bijzonder is? Ze doen het helemaal zelf, van ontwikkeling tot aan de aflevering van een complete machine.

wat bieden wij jou
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2500 - € 3100
 • Werken bij een leuke en collegiale organisatie
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling
 • Werken aan mooie machines!
 • Een functie voor 36 - 40 uren per week
wie ben jij

Wie ben jij als lasser? Jij bent in de uitvoering van je werkzaamheden precies en ordelijk. Je maakt mooie lassen, je bent netjes en werkt gestructureerd. Verder ben of heb jij:

 • Analytisch;
 • Oog voor het logisch plannen van je (las-) werkzaamheden;
 • Resultaat- en taakgericht;
 • Bereid om eventueel in 2 ploegen te werken (bij robotlassen);
 • Een afgeronde Mbo-opleiding, waarbij het lassen ruim aan bod is gekomen;
 • Enige jaren ervaring in MIG/MAG lassen en het lassen van staal.
wat ga je doen

Jij gaat als lasser zelfstandig (af)lassen! Je werkt vanuit de aangeleverde technische tekeningen. Tijdens dit proces is het ook belangrijk dat je de kwaliteit en controle van het product goed bewaakt. Je bent onderdeel van het grote geheel, het uiteindelijke product, namelijk de landbouwmachines die bij DeWulf worden gemaakt!

waar ga je werken

Dewulf is een grote speler in de wereld van het ontwikkelen en produceren van machines in de aardappelen- en worteltechniek. Met in totaal 400 medewerkers en 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië is Dewulf dé specialist in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking.

In het familiebedrijf met meer dan 70 lentes staat de 3e generatie dynamisch aan het roer. Werken bij Dewulf is werken in een bruisend familiebedrijf met ambitieuze groeiplannen. Ze vinden het zeer belangrijk dat (toekomstige) collega’s zich thuis voelen. Er heerst een nuchtere bedrijfscultuur met leuke feesten en een luxe kantine.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelLasser
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensbea.veenstra@nl.randstad.com , 618262422 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieWinsum Fr, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ri0TLZr20G7zwr3p70a2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.