Monteur Olympia 01-03-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Monteur Olympia 01-03-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een topspeler op wereldschaal. Met 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn ze dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het familiebedrijf met meer dan 76 lentes staat een dynamische generatie aan het roer.

Hun visie steunt op 3 pijlers:- Goede marktkennis- Samenwerking met de klant- Continu verbeteren

Bij onze opdrachtgever in Winsum wordt met een team van circa 130-150 collega’s machines ontwikkeld en geproduceerd voor grondbewerking, het poten, verwerken en het (optisch) sorteren van aardappelen.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Winsum (FR) zijn wij opzoek naar een fulltime monteur die zich bezig wil houden met verschillende werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden in meerdere fases van verschillende montagelijnen. De te verrichten werkzaamheden staan aangegeven in de productieorder en bijbehorende activiteiten staan in de diverse werkinstructies en tekeningen beschreven.

Je voert montagewerkzaamheden uit binnen meerdere fases van een montagelijn. Als monteur monteer je conform tekeningen en ontvangen werkinstructies. Je gaat aan de slag met complete mechanische constructies met hydraulische cilinders, pompen en drukvaten. Daarnaast sluit je de slangen en bekabeling aan.

Je voert tussentijdse controles uit op de machine om de kwaliteit te borgen. Je controleert dan of de mechanische, hydraulische en elektrische componenten correct zijn gemonteerd en dat de machine naar behoren werkt. Je werkt samen met je collega’s om de beste kwaliteit en zo efficiënt mogelijk te werken, waar nodig spring je dan ook bij in de andere assemblage lijnen.

Ben jij de monteur die we zoeken en wil je deel uitmaken van ons team in Winsum? Solliciteer dan direct.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Faber via 0512 537 744.

Functie-eisen
 • Woonachtig in de omgeving van Winsum zoals Sneek, Joure, Leeuwarden, of Harlingen;
 • MBO werk – en denkniveau;
 • Bij voorkeur heb je een technische opleiding gevolgd of heb je een uitgesproken interesse voor de techniek. Je begrijpt de technische tekeningen en schema’s;
 • Je bent handig, werkt nauwkeuring en kwaliteitsvol en je kunt zelfstandig werken en met anderen, je bent hulpvaardig;
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tussen de €15,29,- en €22,47,- bruto per uur;
 • Je start met een contract via Olympia;
 • Je hebt 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week)
 • Je ontvangt 8.33% vakantiegeld over je gewerkte uren;
 • De mogelijkheid om je salaris wekelijks of 4-wekelijks uit te betalen;

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur
Indicatie salaris (min – max]3813 – 3813
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensm.faber@werk.olympia.nl , Marc Faber onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieWinsum Fr, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6kMkbE621svFi62jq9Tn

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.