R&D Engineer Landbouwmechanisatie (NL) Dewulf 10-02-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. R&D Engineer Landbouwmechanisatie (NL) Dewulf 10-02-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

R&D Engineer Landbouwmechanisatie (NL)

Is groeien voor jou belangrijk ? Heb je ontzettend veel zin om eigenhandig mee te bouwen aan machines van topkwaliteit - en die ook op het veld te krijgen? Dan hebben wij de perfecte job voor jou, R&D Engineer Landbouwmechanisatie bij Dewulf in Winsum !

Functieprofiel?

Weet jij in je hoofd al hoe een nieuwe machine er in het echt uit moet komen te zien? Bij Dewulf in Winsum zijn we op zoek naar jou! Als R&D engineer ontwerp je niet alleen nieuwe machines, je bent ook direct betrokken bij het hele proces totdat je de machine in de praktijk aan het werk ziet. Wat ons betreft de ideale combinatie van theorie en praktijk. Solliciteer direct en kom bij ons werken als R&D engineer.
Een R&D engineer houdt zich bezig met het ontwerpen, construeren en tekenen van nieuwe machines. Je werkt daarbij samen met een mooi team van werktuigbouwkundig engineers, elektro engineers en softwareontwikkelaars. In Winsum hebben we een eigen R&D werkplaats waar we zelf onze prototypes maken.
Overleggen en samenwerken zijn een belangrijk onderdeel van je werk. Niet alleen met collega's van andere afdelingen, maar ook van andere vestigingen, met name die uit België.
En natuurlijk ben je ook regelmatig 'in het veld' bij klanten te vinden om de machines in de praktijk te zien werken.
Wij leveren een bijdrage aan verdere professionalisering van de landbouw voor een internationaal klantenbestand (Europa, VS, Z-Amerika, Canada, China, Japan e.a.).
Ook binnen de Dewulf groep werk je soms vestiging overstijgend samen met collega's, met name uit België. Wij zoeken iemand die zich verder wil ontwikkelen en bekwamen in zijn vakgebied.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding HTS WTB (of een gelijkwaardige opleiding).
  • Je hebt minimaal 5 tot 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Werken met 3D Cad, bij voorkeur Creo Elements Modeling, is voor jou geen enkel probleem. Je kennis van machinebouw is up-to-date, affiniteit met landbouwmechanisatie stellen we zeer op prijs.

Doordat je goede sociale en communicatieve vaardigheden hebt functioneer je prima binnen een team, maar ook zelfstandig red jij je goed. Je ambities zet je niet alleen in om ons groeiende bedrijf te helpen, maar ook door jezelf te blijven uitdagen om nieuwe dingen te leren.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (C.A.O. Metalektro).
  • Een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen.
  • Een omgeving waarin innovatie (vernieuwend denken), betrouwbaar (constante kwaliteit leveren en afspraken nakomen), met de klant economisch meedenken en prettig samenwerken onze bedrijfswaarden zijn.
  • Een (ontwikkel)assessment met bijbehorend loopbaan- en opleidingsplan bij aanvang van je loopbaan bij Dewulf.

Heb je interesse? Stuur dan je CV met een korte persoonlijke toelichting naar , Senior Recruiter, op of bel eerst even op .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEngineer Wtb
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinsum Fr, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dewulfgroup.com/en/job-openings/?detail=rd-engineer-landbouwmechanisatie-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.