Medewerker autowasstraat Timing 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Medewerker autowasstraat Timing 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij altijd in voor een sprankelende uitdaging en houd je van afwisselende taken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste carwash medewerker die deel wilt worden van ons dynamische team! Als carwash medewerker zorg je ervoor dat elke auto die onze wasstraat binnenrijdt, er weer glanzend uit komt. Je taken zijn divers en uitdagend, waardoor geen dag hetzelfde is. Zo ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de wasstraat, het afrekenen met klanten en het adviseren van klanten. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30 uur en op zondag van 10:00 tot 16:30 uur. We zijn op zoek naar iemand die bereid is om drie dagen per week te werken in onze gezellige wasstraat!

Wij bieden:

- Een dynamische werkomgeving met een diversiteit aan taken;

- Een gezellig en hardwerkend team dat altijd voor elkaar klaarstaat;

- Overdag werken, dus je avonden zijn altijd vrij;

- Wekelijkse uitbetaling voor je harde werk;

- Een bruto uurloon van €13,75 vanaf 21 jaar.

Wij vragen:

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan waarbij jij je nooit zult vervelen door de verschillende taken die je gaat uitvoeren? Elke keer weer klanten blij maken, door net dat stapje extra te zetten. Dat klinkt als de ideale baan, toch? En dat is het ook! Jij als carwash medewerker maakt klanten blij met een schone auto! -Je woont in Sneek of in de directe omgeving;

- Je kunt drie dagen per week werken, waarvan minimaal één dag in het weekend;

- Je hebt een representatief voorkomen en bent klantvriendelijk;

- Je bent voor een langere periode beschikbaar.

Waar ga je werken:

Je gaat aan de slag bij Joontjes BV Oliehandel in Meppel, een modern bedrijf met een rijke traditie in de oliemarkt. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben ze een diepgaande kennis van de producten en de markt. Ze hebben een eigen brandstofdepot dat rechtstreeks wordt bevoorraad vanaf de raffinaderij door onze tankers. Eigen tankwagens zorgen voor de distributie van de brandstoffen, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de klanten. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan direct en maak deel uit van ons geweldige team!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Autowasstraat
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 8
Contactgegevensmkboverijssel@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV146959/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.