Werkvoorbereider Alliander 02-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Werkvoorbereider Alliander 02-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo AllianderLogo Alliander

Werkvoorbereider

Liander Techniek Werkvoorbereiders Mbo Leeuwarden

Solliciteer voor 31 mei 2024

Het ontwerpen van en adviseren over huisaansluitingen, laadpalen en openbare verlichting. Dat doe je als werkvoorbereider bij Liander in Leeuwarden voor verschillende klanten. En dat zijn er zo'n 150.000 per jaar! Dit betreft een functie vanaf 32 uur per week. Jij maakt het net georganiseerder bij Alliander.

Jij maakt het net beter als werkvoorbereider

Een juiste en tijdige voorbereiding van een aanvraag van particulieren, bouwbedrijven en interne afdelingen. En daarnaast werk je samen met gemeenten, waterschappen én contractaannemers. Jouw aanvragen? Die gaan van verzwaring van een huisaansluiting tot aan het preventief vervangen van de aansluitingen van een woonwijk naar aanleiding van storingen. En wat dacht je van een woningcorporatie die 1.000 huizen wil verduurzamen? Allemaal vraagstukken waar jij je mee bezighoudt. Als monteurs vragen hebben dan weten ze jou als eerste te vinden. En je bent natuurlijk ook altijd aanwezig bij belangrijke overleggen. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als werkvoorbereider werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • maken van het technisch ontwerp, netberekeningen en het bepalen van tracés.
 • contact opnemen met klanten over de aanvragen die zij hebben gedaan.
 • afstemmen van de planning en uitvoering met klanten, aannemers en gemeenten.
 • controleren van het meerwerk van de aannemer na het afronden van diens werkzaamheden.
 • helpen van collega's en monteurs bij vragen.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van een grote club vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas.

Slimme ontwerpen maken kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. Het moet dus wat opleveren. De afdeling in Amsterdam bestaat uit gezellige en kundige collega's. Je werkt samen met de uitvoerders en projectmanagers aan een hetzelfde doel. Daarbij steunen jullie elkaar waar het kan. Jouw toekomstige collega vertelt hier meer over.

"Omdat je van A-Z betrokken bent bij de projecten, heb je echt de kans om je creativiteit en talenten in te zetten. Dit in samenwerking met een warm en fijn team"

Werken met de nieuwste technieken en innovaties. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw kritische kijk op zaken? Klinkt goed! Zeker als je dit aanvult met:

 • een mbo-4-diploma, bij voorkeur in de richting van techniek.
 • ervaring met administratief werk.
 • minimaal 2 jaar werkervaring.
 • bij voorkeur ervaring met klantcontact.
 • ervaring in de industrie, infra-wereld en de installatie- en bouwsector.

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris tot €4476,20,- (schaal 6) Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • elke maand bovenop je salaris, een individueel keuze budget (IKB) van 18% (fulltime) of 12,8% (parttime) van je bruto jaarsalaris. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag. Je kunt dit bedrag uit laten betalen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook extra vrije dagen voor kopen. Jij kiest wat bij jou past.
 • 24,5 vakantiedagen per jaar, ruim aan te vullen met 35 dagen vanuit je IKB (op fulltime basis).
 • een eindejaarsuitkering in december van 6% van je jaarsalaris
 • Werken met de nieuwste technieken en innovaties.
 • een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij dragen 70% bij aan jouw pensioenpremie.
 • vergoedingen voor studies en trainingen. Alliander vergoedt in de meeste gevallen jouw gehele opleiding.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden .

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud, selectieprocedure of referentiecheck? , vertelt je hier meer over via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]4476 – 4476
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.alliander.com/vacature/werkvoorbereider/JR09193/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.