Sorteer productiemedewerker Timing 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Sorteer productiemedewerker Timing 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Sorteer, controleer en zorg voor een vlekkeloze doorstroom van de binnenkomende was. Een fysieke uitdagende rol waarin jouw nauwkeurigheid en snelheid het verschil maken 🥼👕👖 Jij zorgt ervoor dat de medewerkers in het ziekenhuis hun werk kunnen doen in schone kleding en dat patiënten schoon beddengoed hebben. Niet voor niets is de slogan van Rentex: Taking Care Together!

Wij bieden:

💰 Een bruto uurloon van €14,31 💰 Toeslag van 22,5% tussen 19:00-20:00 uur 💰 Toeslag van 45% tussen 20:00-22:00 uur 💰 Bovenop je vakantiegeld ontvang je 5% winstuitkering in december. 🚗 Reiskosten € 0,15 per km (vanaf 5 km tot maximum 40 km enkele reis). 📑 Bevalt het van beide kanten goed? Dan bestaat de kans op een contract bij Rentex zelf. 🎆 Elk weekend vrij, want de werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. 📱 Je planning altijd en overal in kunnen zien met de Timing app. 🎵 Gezellige werksfeer, muziek op de werkvloer en altijd ruimte voor een praatje.

Wij vragen:

💪 Jij hebt een aanpakkers mentaliteit en goede conditie. 📆Jij bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar. 📌Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. 📌Jij bent flexibel inzetbaar

Waar ga je werken:

Taking care together! Rentex is een van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland. Als gespecialiseerd bedrijf biedt Rentex een totaalpakket op het gebied van textielbeheer en het reinigen daarvan. Het gehele was proces komt aan de orde Rentex is gespecialiseerd in het sorteren, wassen, drogen, strijken en vouwen van textiel uit de gezondheidszorg. Hierbij kan je denken aan lakens, kussenslopen, handdoeken en kleding ziekenhuispersoneel maar ook kleding van mensen in verzorgings- en verpleeghuizen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductiemedewerker Granulaten
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)25 – 32
Contactgegevensrentex.bolsward@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV149620/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.