Tekenaar/Werkvoorbereider Timmerfabriek Houkesloot 02-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Tekenaar/Werkvoorbereider Timmerfabriek Houkesloot 02-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Hoofdvestiging en postadresHoukesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek
Tel:
E:

Bezoekadres en postadresTimmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek
Tel:
E:

Bezoekadres en postadresHoukesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden
Tel:
E:

Werken bij

Tekenaar/werkvoorbereider (Sneek en Leeuwarden)

Houkesloot heeft de wind in de zeilen. Daarom zoeken wij een gedreven tekenaar om het team van onze timmerfabriek te versterken. Heb je een bouwkundige achtergrond, kun je werken met AutoCad en wellicht ook met het werkvoorbereidingsprogramma Matrix en ben je geïnteresseerd in de technologische ontwikkelingen in de bouw? Dan ben jij de frisse wind die wij zoeken.


Houkesloot is een toeleverancier van machinaal timmerwerk, prefab hout en prefab beton en onderdeel van Friso Bouwgroep. Onze branche is volop in ontwikkeling en daar gaan wij graag in mee! Wij bieden een uitdagende functie, met veel vrijheid en passende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een hecht team met fijne collega's die graag samen een mooi product maken.


Standplaats: Sneek en Leeuwarden | Dienstverband: 32-40 uur | Werkmaatschappij:Timmerfabrek Houkesloot B.V.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Als tekenaar en werkvoorbereider werk je in het voorbereidingsteam projectmatig aan de engineering van houten kozijnen;
 • Je werkt nauw samen met onze opdrachtgevers, productieleiding, verkoop en toeleveranciers;
 • Daarnaast signaleer je meer en minder en d enk je mee met oplossingen qua ontwerp prijs en kwaliteit;
 • Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt ook goed in een team werken.

→ Lees hier het verhaal van collega's Richard en Martijn over hun rol als tekenaar/werkvoorbereider bij Houkesloot Toelevering.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband tussen de 32-40 uur;
 • Een mooie plek binnen een hecht en informeel team.
 • 25 vrije dagen en 21 ADV dagen, op basis van 40 uren;
 • Een salaris gebaseerd op je opgedane relevante kennis en ervaring;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Dit vragen we van jou:

 • Je bent praktisch ingesteld;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je hebt een bouwkundige opleiding op MBO- of HBO niveau
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is geen vereiste, maar wel mooi meegenomen
 • Je herkent je in de kernwaarden van Friso: betrouwbaar, bekwaam en bestendig.

Kom je net van school? We maken graag kennis met je, dus twijfel niet en laat van je horen.

Friso Bouwgroep: de betrokken bouwer

Houkesloot Toelevering is onderdeel van Friso Bouwgroep. Wij zijn Échte : betrouwbaar, bekwaam en bestendig. Al sinds 1946 bouwen we met en voor elkaar aan een duurzame leefomgeving. We zijn een veelzijdige bouwer en geven letterlijk onderdak aan alle facetten van de bouw. Zo bouwen we woningen, kantoren, bruggen maar ook fabrieken en scholen. We onderhouden en verbouwen, we restaureren én renoveren.

Onze ambitie: doorbouwen aan een duurzame leefomgeving

Onze vakkundige medewerkers werken elke dag met passie aan veelzijdige bouwprojecten. We kunnen alles bouwen. Dat willen we samen blijven doen, doorbouwen dus! Aan datgene waar we goed in zijn . We zijn goed in wat we doen en doen wat we zeggen.

Friso Bouwgroep als werkgever

Friso Bouwgroep onderscheidt zich als werkgever, omdat we:

 • Een werkrelatie voor de lange termijn willen aangaan. Bij Friso Bouwgroep vinden we het belangrijk om mensen voor langere tijd aan ons te binden.
 • En gelukkig blijkt dat wederzijds: medewerkers blijven gemiddeld 13 jaar in dienst;
 • De mogelijkheid bieden om je te ontwikkelen via de Friso Academy. Bij Friso Bouwgroep vinden we het belangrijk dat onze medewerkers blijven groeien;
 • We de gelegenheid bieden om gebruik te maken van financiële ondersteuning voor bijvoorbeeld een studiebeurs voor de kinderen of bouwtechnische opleidingen voor medewerkers via onze Stichting Friso Impuls;
 • Altijd open staan voor goede ideeën. We werken graag samen met proactieve medewerkers waarmee we samen kunnen bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf.

Kom je een kopje koffie drinken?

Denk je dat wij een klik hebben? Twijfel niet en laat van je horen! We bouwen graag samen met jou aan de toekomst. Vul hier het contactformulier in. We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief maar een belletje of WhatsAppje naar Gerwin mag natuurlijk ook!


Wil je meer weten over Friso Bouwgroep? Bekijk hier onze bedrijfsfilm (kijktijd 2 minuten) of ga naar www.frisobouwgroep.nl .

Ben jij op zoek naar een baan in de productie? Heb je wellicht ambities om door te groeien, hou je van aanpakken en ben je toe aan wat nieuws? We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor in de productie of op kantoor. Zowel voor onze Timmerfabriek in Sneek als voor onze beton- en prefabfabriek in Leeuwarden. We zijn gespecialiseerd in prefab bouwen en zijn er dan ook van overtuigd dat deze manier van bouwen de toekomst heeft. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten. Prefabbouwen garandeert een betere kwaliteit tegen een lagere prijs. Ook is prefabbouwen sneller én duurzamer dan traditionele bouw. Houkesloot Toelevering levert uitsluitend kwaliteit.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.houkesloot.nl/vacatures/tekenaar-werkvoorbereider-(sneek-en-leeuwarden)

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.