Montagemedewerker deuren Timing 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Montagemedewerker deuren Timing 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij de ijverige en gedreven montagemedewerker deuren die het team van Ventura Systems in Bolsward komt versterken? Beschik jij over uitstekende technische vaardigheden? Staat bij jou pro-activiteit, stressbestendigheid en nauwkeurigheid in hoog vaandel? Lees dan snel verder! Als montagemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het monteren van de busdeuren. Jij gaat nauwkeurig te werk en bent technisch onderlegd. Samen met jou team zorg je er voor dat de deuren klaarstaan voor plaatsen van de busdeuren. Dus, ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Ga met ons de diepte in en ontdek de reikwijdte van jouw technische vaardigheden. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wij bieden:

- Uurloon van €14,75;

- Heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen dan helpen we jou daar graag bij;

- Mogelijkheid tot vast contract bij de opdrachtgever;

- Als team organiseren wij diverse gezellige uitjes!

Wij vragen:

Ventura Systems op zoek naar een gedreven fulltime montagemedewerker deuren. Breng jij jouw technische skills met enthousiasme in praktijk? Dan gaat dit jouw baan worden. • Cruciaal is een technische opleiding op MBO 3-niveau. • Ervaring in een soortgelijke functie is daarbij een absolute pré. • Het assembleren van deuren en/of cassettes aan de hand van technische tekeningen Zie je jezelf al als onze nieuwe montagemedewerker? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie. Bij Ventura Systems is het belonen van talent en ervaring een standaard, zelfs voor onze nieuwste leden. Zo bouwen we samen aan professionele groei.

Waar ga je werken:

Ventura Systems is de toonaangevende fabrikant van innovatieve deursystemen voor stadsvervoer. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan vele gerenommeerde fabrikanten van bussen, stadsvrachtwagens en autonome voertuigen. Wij richten ons op de ontwikkeling van betrouwbare, veilige en state-of-the-art deursystemen voor zeer intensief gebruik.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)33 – 40
ContactgegevensMKBFriesland@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV150432/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.