Allround monteur Randstad 16-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Allround monteur Randstad 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben jij degene die een nieuwe uitdaging wil binnen één van de modernste machineparken in Noord Nederland?Ben jij diegene die zich vastbijt in een storing en hem op kan lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou
  • Gemiddeld een toeslag van 30% over je salaris!
  • Interessant machinepark in Leeuwarden
  • Een digitaal abonnement op één van de titels
  • Een werkweek van 34.3 uren per week
  • Tijdelijk contract met uitzicht op vast contract
wie ben jij

Als allround ouderhoud/storingsmonteur ben je werkzaam op de afdeling 'Technische Dienst'. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud in de breedste zin van het woord en werk je aan het oplossen van storingen aan productiemachines in Leeuwarden.

  • Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding van minimaal MBO niveau 4 of hebt gelijkwaardige werkervaring
  • Je hebt ervaring in het oplossen van zowel elektrotechnische als mechanische storingen
  • Je ziet kansen om jezelf te verdiepen in een uitgebreid machinepark en daar waar mogelijk verbeteringen te ontwikkelen
wat ga je doen

Het moderne machinepark bestaat behalve uit de fullcolour offset-rotatiepers uit veelal computergestuurde machines en apparatuur voor het insteken en verdere verwerking van drukwerk. Ook de moderne palletiseerrobots die worden gebruikt voor het stapelen van krantenpakketten worden perfect door jou onderhouden.

In deze uitdagende functie los je de voorkomende storingen niet alleen op maar analyseer je deze ook om zo mee te werken aan een continu verbeterproces. Bovendien mag je meedenken over verbetervoorstellen binnen je eigen vakgebied maar ook op de verschillende productieafdelingen. Heb je daarnaast ook ervaring met programmeren en het gebruik van databases? Of wil je je hier graag in verdiepen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

waar ga je werken

We bieden je een kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden! En dat binnen een ondernemende omgeving die volop in ontwikkeling is.

sollicitatie

Nog enkele vragen over deze vacature? Bellen of app gerust voor meer informatie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaritiem Elektromonteur
Indicatie salaris (min – max]3600 – 3600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenstrijntje.groenhout@nl.randstad.com , 622296752 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/WjZ3q2W21Rb51W26G1zr

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.