Vormgever De Harmonie 07-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Vormgever De Harmonie 07-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s) openstaan:

Vacature stagiaire Vormgeving

Stadsschouwburg De Harmonie is dé plek voor iedereen die zich aangesproken voelt door de veelzijdigheid van de podiumkunsten. De Harmonie wil graag dat jong en oud zich thuis voelt en richt zich op diverse doelgroepen. Jaarlijks telt De Harmonie ongeveer 700 voorstellingen en evenementen die in totaal zo'n 200.000 bezoekers trekken.

Dit jaar heeft Stadsschouwburg De Harmonie gekozen voor een nieuwe herkenbare profilering. Design en de inzet van moderne media vormen de basis van deze vernieuwing. Geen saaie folders, maar strakke middelen die aansluiten bij de wensen van de verschillende doelgroepen. Maar De Harmonie wil meer. We willen inspireren en uitdagen. Vandaar dat we een nieuwe site hebben ontwikkeld en zeer actief zijn op social media. Ben jij vormgever? Wil je meewerken om De Harmonie nog beter te profileren? Ben je creatief, zelfstandig, proactief en een echte teamplayer. Reageer dan nu op deze functie voor een onvergetelijke en leerzame stage binnen De Harmonie!

Wat ga je doen?

 • Content verzorgen voor diverse communicatiemiddelen, waaronder magazines, flyermateriaal, website, posters, nieuwsbrief , kranten, led schermen, social media en advertenties;
 • Vormgeven van onze wekelijkse nieuwsbrief;
 • Deel vormgeven van het Harmonie Magazine;
 • Meewerken aan projecten;
 • Beheren, verwerken en verspreiden van publiciteitsmateriaal;
 • Het fotograferen en filmen voor verschillende doeleinden;
 • Creatie van filmpjes en social media uitingen;
 • Diverse ondersteunende en variabele werkzaamheden voor de afdeling Marketing en Publiciteit, waarbij veel mogelijk is met ruimte voor eigen initiatief.

Wat breng je mee?

 • Je volgt een opleiding op MBO-niveau (richting vormgeving, media, design, communicatie, CMD, grafisch ontwerpen);
 • Goede beheersing van de adobe programma's;
 • Je kunt werken met Première Pro, After Effects, Indesign, Photoshop, Illustrator;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent zelfstandig en proactief;
 • Je kunt goed samenwerken.

Wat bieden wij?

Veel plezier, leuke collega's en mooie uitdagingen. Een unieke, zelfstandige werkplek waarbij je als semi- professional volledig meewerkt binnen de organisatie. Niks stage maar eigen verantwoordelijkheid met de ondersteuning van de professionals van De Harmonie. Zo groei je uit tot een all round communicator binnen een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.
Tot slot hebben wij een aantrekkelijke personeelsregeling voor het bezoeken van onze voorstellingen en bieden wij een stagevergoeding van € 375,- bruto per maand.
Heb je vragen, wil je meer weten of wil je reageren op deze vacature? Doe dat dan voor 31 mei. Neem dan contact op met . Zij is bereikbaar op telefoonnummer of via het mailadres


Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie


Stadsschouwburg De Harmonie

Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden
Postadres
Postbus 323
8901 BC Leeuwarden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGrafisch Vormgever
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://harmonie.nl/werken-bij-de-harmonie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.