Uitvoerder Groen Headhuntersteam 22-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Uitvoerder Groen Headhuntersteam 22-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Als Uitvoerder Groenonderhoud werk je samen met de projectleiding, werkvoorbereiders en collega uitvoerders en geef jij leiding aan meerdere teams op uiteenlopende projecten. Dagelijks stuur je allround vakmensen aan die werkzaam zijn op baggerprojecten of in het groenonderhoud. 

Onderdeel van jouw functie bestaat uit meedenken aan praktische oplossingen en het motiveren van collega's. Dit betekent dat je ervaring moet hebben als uitvoerder in de civiele techniek of in het groenonderhoud. Samen met de projectleider voer je overleg met opdrachtgevers en samen met werkvoorbereiding draag je zorg voor de juiste mensen en materieel op de juiste locatie.  
 

Vacature eisen

•    MBO werk- en denkniveau
•    Ervaring als uitvoerder in de civiele techniek of groenprojecten

Competenties
•    Oplossingsgericht
•    Motiverend en Correct

Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Wacht dan niet met reageren! Bij vragen of meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ytsen Bijlsma, consultant Bouw en Civiel bij Headhuntersteam, 058 – 216 15 82 of  06 - 40 48 05 28 of via y.bijlsma@headhuntersteam.nl
 

 

FunctietitelUitvoerder Groen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensy.bijlsma@headhuntersteam.nl , 058-216 15 82 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/uitvoerder-groen-6
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/uitvoerder-groen-6

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.