Voorman CNC Draaier Werk en Vakmanschap 12-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Voorman CNC Draaier Werk en Vakmanschap 12-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Werken met de meest moderne machines, CNC Draaiers op de juiste manier aansturen én leerlingen begeleiden naar een diploma en vaste aanstelling? Klinkt dit jou als muziek in de oren? Ga aan de slag als Voorman CNC Draaier!

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is 25 jaar geleden gestart in een garagebox om hun kennis en kunde op het gebied van metaalbewerking onder eigen naam in de praktijk te brengen. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen de verspanende industrie. De productie varieert van specials per stuk tot kleinschalige series. Het team bestaat uit vakmensen die trots zijn op de producten die ze maken. Dankzij hun schat aan ervaring, korte lijnen, betrouwbare inkoopkanalen, flexibele opstelling, een moderne werkplaats is dit bedrijf een betrouwbare partner voor hun klanten.

Functieomschrijving

Jij gaat als Voorman CNC Draaier fijnmechanische producten voor de industrie vervaardigen. Het takenpakket bestaat uit het in- en afstellen, aanpassen en bedienen van de machines. Zo bereid je je eigen volgorde voor, bepaal je welk gereedschap je gaat gebruiken, programmeer je de machine en verricht je alle verdere handelingen die horen bij het verspanende proces. Na afloop controleer je je eindproduct op specificaties en kwaliteit en maak je alles weer schoon. Op naar de volgende! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 CNC Draaiers en begeleid je leerlingen en stagiaires in hun opleiding.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als CNC Draaier;
 • Je hebt minimaal een MBO niveau 3 opleiding Allround Verspaner afgerond;
 • Je hebt gevoel bij het op de juiste manier aansturen van mensen;
 • Je kunt je kennis en kunde op de juiste manier overdragen aan leerlingen en stagiaires;
 • Je bent stressbestendig en kunt meerdere ballen in de lucht houden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent woonachtig in de regio West-Friesland.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een arbeidsovereenkomst vanaf dag 1 bij onze opdrachtgever;
 • Op basis van de CAO van onze opdrachtgever verdien je minimaal een salaris tussen de € 2.950,00 en € 4.150,00 bruto per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Moderne machines, leuke, vakbekwame collega’s en een ontspannen werksfeer.

Ben je geïnteresseerd in deze mogelijkheid? Stuur meteen je CV op via friesland@werkenvakmanschap.nl of neem vrijblijvend contact op met Rieuwert Braaksma via 06-57801823 en krijg binnen een werkdag reactie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCnc Draaier
Indicatie salaris (min – max]2950 – 4150
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensfriesland@werkenvakmanschap.nl , 657801823 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.