Leerling procesoperator Sneek Randstad 27-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Leerling procesoperator Sneek Randstad 27-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Heb je altijd al willen werken als operator? Ben je een echte doener en gemotiveerd om iets te doen waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen, maar mis je ervaring als operator?

Wij bieden je vanuit Randstad nu de kans om dit prachtige vak te leren bij de Heus Voeders in Sneek

De enige voorwaarden zijn dat we kandidaten zoeken met technische affiniteit, de juiste drive en leervermogen om het te vak eigen te maken. Affiniteit met de agrarische sector is een grote pré.

Bezit jij deze elementen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Twijfel je nog? Ook dan komen we graag met je in contact en kunnen samen met jou kijken of dit wellicht passend voor je zou kunnen zijn.

wat bieden wij jou
 • Sneek
 • Kans op vast contract
 • 3 ploegendienst
 • € 15,- / € 16,- bruto per uur
 • BBL opleiding procesoperator A/B
wie ben jij

Als Operator bij De Heus wil jij het beste uit de machines én jezelf halen. Kwaliteit is het belangrijkste en dat zie en ervaar je in alles. De Heus Voeders investeerd in machines zodat deze up-to-date zijn en in hun eigen medewerkers om het voor jouw zo fijn mogelijk te maken en jij het beste uit jezelf kunt halen.

 • ervaring als operator is een pré
 • MBO 3/4 Werk-, denkniveau
 • bereidt om in een 3 ploegendienst te werken
 • agrarische achtergrond is een pré
 • Een goed proces technisch inzicht
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en lezen)
wat ga je doen

Als procesoperator maak je onderdeel uit van het team “Productie Sneek” en rapporteer je aan de Teamleider Productie. Je krijgt een contract voor 36 tot 40 uur per week in een 3-ploegenrooster met eventueel overwerk op zaterdag. Uiteraard krijg je hier extra vergoedingen voor.

 • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een correcte bediening en optimalisatie van de grotendeels computergestuurde productie-installaties
 • Je voert de kwaliteitscontrole van de grondstoffen en het eindproduct uit en stuurt de productie processen bij als dat nodig is
 • Je verricht eerstelijns onderhoud aan de machines
 • Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek
 • Je werkt volgens het kwaliteitshandboek
waar ga je werken

Koninklijke De Heus is een internationaal familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar hoogwaardige diervoeders produceert en verkoopt. Zo leveren zij voer aan rundvee, varkens, pluimvee en meer. Zij hebben een no-nonsense bedrijfscultuur die zich kenmerkt door vertrouwen, korte lijnen en snelle besluitvorming. Een omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap en eigen initiatief. e sector.

sollicitatie

Mocht je vragen hebben over de vacature of meer informatie willen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Of solliciteer direct! #technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]13 – 13
OpleidingsniveauHAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmarije.de.jong@nl.randstad.com , 06-11616958 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/aknT5ka21ZIufafwCVE

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.