Engineer Trimm Design 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Engineer Trimm Design 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Trimm

Constructie Tekenaar/Engineer

Op onze constructieafdeling werken wij voor onze opdrachtgevers de ontwerpen van de jachtarchitect uit. Dit loopt uiteen van het maken van overzichtstekeningen tot het produceren van gedetailleerde productie tekeningen ter behoeve van een bouwpakket. We produceren deze tekeningen met 2D/3D software zoals Autocad, Solidworks, Inventor, Shipconstructor, Cadmatic en Siemens NX.

Wij zoeken

Een doorzetter met affiniteit in de techniek. Een achtergrond in de (jacht)bouw of machinebouw is een plus maar niet vereist. Je hebt minimaal MBO bent bereid tot het volgen van trainingen.

Wat Ga Jij Doen

Als beginnend engineer gaan we je meenemen in de wereld van de luxe jachtbouw en afhankelijk van jouw ervaring word je begeleid door een collega die je alle kneepjes van het vak leert. Je zult persoonlijke groei doormaken door kennis op te doen in een 3D software pakket en op het gebied van het bouwen van luxe jachten.

Zie je jezelf als een ervaren engineer en ben je bekend met één van de bovenstaande software pakketten, ook dan willen we je graag uitnodigen voor een kopje koffie en maken wij graag kennis met jou. Als ervaren engineer kun je direct starten op een van onze lopende projecten. Het modelleren van een zwembad, trap of een helikopterdek kan dan behoren tot één van jouw taken.

Wij Bieden


Een uitdagende baan bij het meest diverse engineeringsbureau in de jachtbouw! Je komt terecht in een organisatie waar wordt gewerkt aan bijzondere en technisch vraagstukken van de luxe jachtbouw.

  • Een jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast contract
  • Afhankelijk van je relevante achtergrond een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.800,- bruto/maand (voltijd, 40 u/w)
  • Diverse trainingen
  • 30 vakantiedagen (240 uur) per jaar.
  • Flexibele inloop: Je begint tussen 7:00 en 9:00 's morgens
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Een actieve personeelsvereniging.

Geinteresseerd?

Stuur een mail naar of bel met om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTekenaar Constructeur
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://trimmdesign.com/job/constructie-tekenaar-engineer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.