Meewerkend Voorman Rentex 14-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Meewerkend Voorman Rentex 14-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Kom jij samen werken?

Vacature meewerkend voorman m/v

Organisatie
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en 'taking care together' zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.

Voor de afdeling dienstkleding zijn we op zoek naar een meewerkend voorman m/v (parttime/fulltime) in de avonddienst.

De meewerkend voorman werkt binnen de productietijden van (15.00-21.00/22.00/23.00 uur) mee, begeleidt en coördineert alle voorkomende productie werkzaamheden. Merkt (ver)storingen (proactief) op, registreert en lost deze op en/of bespreekt deze met de en/of technische dienst. Kijkt kritisch naar de werkprocessen en ondersteunt bij en levert een bijdrage aan verbeteringen/veranderingen op de afdeling. Stimuleert, instrueert en motiveert de productiemedewerkers en bewaakt de kwaliteits- en kwantiteitseisen van de onderneming of deze voldoen aan de wettelijke eisen.

Wij vragen

-Een afgeronde Mbo-opleiding (niveau 4) of MBO+ werk- en denkniveau
-Minimaal 3 jaar werkervaring in een productieomgeving, affiniteit met techniek is een
must
-Kennis van registrerende software programma's en MS Office (Excel en Word)
-Kennis van Lean principes of bereid een opleiding te volgen
-Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
-Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon-/werkverkeer 1 uur).

Ben jij een mensgericht leider die verantwoordelijkheid durft te nemen? Heb je een flexibele werkhouding, zijn doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, klantgerichtheid, kwaliteits- en kostenbewustzijn competenties die je op het lijf zijn geschreven? Sta je open voor training en opleiding en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij bieden
Een uitdagende functie in een dynamische en veranderende omgeving met een prima werkklimaat, interessante collega's en een unieke cultuur! Daarnaast een salaris en andere arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn.


Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met , , dienstkleding telefoonnummer .


Reageren
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. 'Vacature meewerkend voorman Rentex' per e-mail naar p&.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Productieleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.rentex.nl/vacature-meewerkend-voorman-mv/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.