Werkvoorbereider Gas Eminent Groep 22-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Werkvoorbereider Gas Eminent Groep 22-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Als Werkverantwoordelijke (WV'er) draag je een scala aan verantwoordelijkheden met betrekking tot veiligheid en werkuitvoering. Dit omvat het nauwlettend toezien op het correcte gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en andere veiligheidsvoorzieningen. Je geeft instructies aan monteurs, grondwerkers en machinisten over de voorschriften voor veilig werken in de ondergrondse infrastructuur (VIAG). Daarnaast speel je een actieve rol bij het opstellen van opdrachten, werkplannen en eventuele schakelplannen.

Het controleren en vastleggen van kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen, het creëren van een veilige werkomgeving en het zorgvuldig bijhouden van administratie vallen eveneens onder jouw verantwoordelijkheid. Goede communicatieve vaardigheden en technisch inzicht zijn essentieel in deze functie. Je moet in staat zijn om onder druk te functioneren en de juiste prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving. Gezien je ervaring als Werkverantwoordelijke in de ondergrondse infrastructuur, heeft veiligheid voor jou vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.

Deze functie staat zowel open voor kandidaten met en zonder ervaring, aangezien onze opdrachtgever interne opleidingen en trainingen aanbiedt. Hier zul je worden opgeleid en de benodigde diploma's en certificaten behalen om een volwaardige Werkverantwoordelijke te worden.

Vacature eisen

  • Je bent in het bezit van WEB-niveau 4, middelbare gastechniek;
  • Je bent in het bezit van VOL-VCA, BHV en Rijbewijs B ;
  • Je hebt enige ervaring in de ondergrondse infra;
  • Je beheerst het werken met MS Office.

 

FunctietitelWerkvoorbereider Gas
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensj.luning@eminentgroep.nl , 06 - 41 60 77 70 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Overig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/werkvoorbereider-gas-leeuwarden-1952791/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.