Montagemedewerker Kozijnen Buitendienst VHZ 13-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Montagemedewerker Kozijnen Buitendienst VHZ 13-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Werken bij VHZWerken bij VHZ

Montagemedewerker kozijnen buitendienst

Ter uitbreiding van de afdeling montage is Europrovyl op zoek naar een ervaren montagemedewerker. Heb jij ervaring met het monteren van kunststof kozijnen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht de perfecte functie voor jou!

Wat wij bieden

Een jaarcontract voor 37,5 uur per week25 vakantiedagen, 7 atv-dagen en 8,25% vakantiegeld CAO: Timmerindustrie

Deze extra's kun je verwachten

Uitzicht op een vast contract bij verlenging Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Een volledig ingerichte en nieuwe bedrijfsbus iPad Telefoon

Montagemedewerker kozijnen buitendienst

  • Leeuwarden

  • 37,5 uur per week
  • € 2.400 - € 3.000 bruto per maand
  • MBO

Twijfel niet en stuur ons een berichtje naar of bel met Rikus Venema op .

Wat ga je doen als montagemedewerker?

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren van kunststof kozijnen. Het gaat hierbij zowel om renovatie- als nieuwbouwprojecten, waarbij de verantwoordelijkheden per project van elkaar verschillen. Als monteur maak je deel uit van het eigen montageteam van de werkmaatschappij.

Het team van montagemedewerkers wordt aangestuurd door de montageleider en door de uitvoerder op de bouw waar het project plaatsvindt. In totaal hebben we 11 montagemedewerkers in dienst. Binnen je functie werk je samen met de monteurs uit het eigen montageteam en met monteurs van externe montagebedrijven. Er zijn doorgroeimogelijkheden tot Voorman montage.

Werken bij Europrovyl

Al ruim 50 jaar is Europrovyl een bekende naam in de kunststofkozijnenbranche. We bewijzen onszelf als vakkundig producent van kunststof kozijnen en ondersteunen bouwend Nederland met mooie producten. Meer dan 150 collega's dragen dagelijks bij aan het hele bouwproces: van productie en montage tot nazorg.

Wij streven ernaar om de meest duurzame kozijnoplossingen te leveren met de beste klantervaring. Innovatie en duurzaamheid zijn de kern van alles wat we doen. We hechten waarde aan respectvol en zorgzaam omgaan met mensen en de wereld waarin we leven. Onze groei is geen primair doel, maar een logisch gevolg van ons handelen. We willen het verschil maken in de markt en de meest gewaardeerde ketenpartner voor onze klanten zijn.

Bij Europrovyl leggen we niet alleen passie in onze producten, maar ook in ons werkgeverschap. Werkplezier staat bij ons voorop. We bieden een prettige en veilige werkomgeving, een laagdrempelige cultuur en duidelijke aanspreekpunten.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt ervaring met het monteren van kunststof kozijnen. Als montagemedewerker speel jij een belangrijke rol bij het uitvoeren van onze projecten. Je kunt tekeningen en werkinstructies lezen en interpreteren.

Jij hebt kennis van het demonteren en afwerken van bestaande of nieuwe kozijnen. Voor deze functie het is belangrijk dat je mee kan draaien in een strakke planning. Als montagemedewerker wacht je een afwisselende baan. Problemen bestaan voor jou niet, oplossingen wel!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Kozijnen
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijvhz.nl/vacatures/montagemedewerker-kozijnen-europrovyl-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.