Productiemedewerker Bakkerij Timing 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Productiemedewerker Bakkerij Timing 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Hey zoetekauw! Droom jij van werken in de geur van verse broodjes en lekkere gebakjes? Dit is jouw kans! Wij zoeken productiemedewerkers voor de industriële bakkerij in Sneek. Je kunt voor 16-40 uur per week aan de slag en de werkdagen zijn maandag t/m vrijdag tussen 07:00 - 17:00 uur. Als productie medewerker help je met alle veelvoorkomende werkzaamheden in de bakkerij: slagroom spuiten, het vullen van gebakjes en het opmaken van brood -en banket. Ook het inpakken van producten hoort tot jouw takenpakket. Uiteraard is het belangrijk dat de werkplek schoon en opgeruimd blijft, jij draait jouw hand niet om voor schoonmaak -en afwas werkzaamheden. Wil jij liever vandaag als morgen nog beginnen? Solliciteer direct of bel met ons op 088-5063046.

Wij bieden:

- Een vaste uitzendbaan voor 32-40 uur per week;

- Een goed salaris tot €15,00,- per uur exclusief toeslagen: - Werken in een informeel, collegiaal en hard werkend team! Bij Timing krijg je wekelijks op woensdag uitbetaald. Liever per 4 weken uitbetaald krijgen? Dit kan natuurlijk ook. Ook geven we je de ruimte om te ontwikkelen en groeien. Je kunt diverse trainingen en certificaten behalen bij ons.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare en gemotiveerde productiemedewerker! Jij bent gedreven om alle werkzaamheden binnen de bakkerij onder de knie te krijgen, zodat je allround inzetbaar bent. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. De harde eisen: - Je bent 24 - 40 uur per week beschikbaar in de dagdienst;

- Je vind het leuk om met je handen te werken en je bent fysiek in staat om gedurende lange tijd te staan.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is de bekendste, snelst groeiende en leukste retailer van Nederland, met filialen in Duitsland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk. Wekelijks ontvangen zij meer dan vier miljoen bezoekers in ruim 500 winkels. Met de bijzondere eenvoud staan ze dicht bij hun klanten en midden in de maatschappij.Het gebak dat in de winkels verkocht wordt, wordt gemaakt in de eigen banketbakkerijen. In de centrale bakkerij worden de halffabrikaten gemaakt. In de decentrale bakkerijen, die door het hele land verspreid liggen, worden de producten op ambachtelijke wijze afgemaakt door banketbakkers. Vervolgens wordt het gebak dagvers afgeleverd bij de winkels. Onze opdrachtgever is een zelfstandig werkend bedrijfsonderdeel met een eigen afdeling Kwaliteit, Productontwikkeling, Controlling en Administratie, HR en Bedrijfsbureau. Je komt te werken bij één van bakkerijen van BACU. Deze bakkerij staat in Sneek! BACU levert brood -en banket aan o.a. Jumbo en HEMA vestigingen door heel Nederland. BACU is een familiebedrijf dat is opgericht in 1903! Zij hebben dus al heel wat jaren ervaring. Vandaag de dag werken door heel Nederland ruim 900 medewerkers met enorm veel passie aan het brood -en banket van BACU.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Bakkerij
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)17 – 24
ContactgegevensMKBFriesland@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV152966/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.