Collega Hofstra Bouw 17-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Collega Hofstra Bouw 17-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Bel nu voor een afspraak

Uitbreiding!

Hofstra Bouw appartement in boerderij Makkum 10

Het team van Hofstra Bouw zoekt een ervaren en allround collega

Hofstra Bouw is specialist in het bouwen en verbouwen van woningen voor particulieren. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, tevreden klanten en snelheid staan centraal. We werken nauw samen met de eigenaar van de woning en een architect. Deze samenwerking leidt tot bijzondere ontwerpen en innovatieve bouwoplossingen. We hebben oog voor vorm en detail.

Wie zoeken we?
Als nieuwe collega ben je ervaren en allround. Je voelt je thuis bij het verbouwen van particuliere woningen, je kunt nieuwe woningen vanaf de grond opbouwen en je bent een aanpakker.
Je kunt goed met klanten omgaan en bent communicatief vaardig. Je levert kwaliteit, je werkt precies, hebt oog voor detail, bent flexibel en je bent snel.

Wat bieden wij?
Hofstra Bouw bestaat uit een vast team van 4 mensen. Bij ons is ruimte voor eigen inbreng en eigen ideeën. Je werkt van begin tot eind aan een project. Je komt zo in aanraking met alle facetten van de bouw. Het werk is zeer afwisselend en elke werkdag is anders. Het gaat om een fulltime baan van 40 uur per week.

Wil jij graag deel uitmaken van het bouwteam van Hofstra Bouw, stuur dan je motivatie en CV naar , ter attentie van Sybren Hofstra.


Ook Hofstra Bouw

In de Leeuwarder Courant van zaterdag 14 oktober 2017 stond een mooi artikel over twee woningen waar wij uitvoerige verbouwingen hebben uitgevoerd. De eigenaren van de twee-onder-één-kap-woningen hebben vervolgens zelf alles afgewerkt en ingericht. Twee buren die elkaar volop helpen wanneer dat nodig is.

In de Leeuwarder Courant van 27 mei 2017 stond een uitgebreid artikel over een uniek project van Hofstra Bouw. Mark Hofstra kocht een vervallen schuur midden in Witmarsum en toverde deze om tot een prachtige moderne woning. Lees het artikel over deze extreme makeover. Klik op de PDF-bestanden hieronder.

Dat kan nu bij Hofstra Bouw!

Hofstra Bouw

Van Camminghaweg 36
8822 WD Arum

Bel ons

Email ons

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTimmerman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieMakkum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttp://www.hofstrabouw.nl/nieuws/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.