Planner Hart Ziekenhuis Nij Smellinghe 29-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Planner Hart Ziekenhuis Nij Smellinghe 29-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij MCLMCL ziekenhuis Leeuwarden foto medewerker werkt achter computer

  • Huidige: Planner Hart- en Vaatcentrum MCL

Planner Hart- en Vaatcentrum MCL

Opleidingsniveau mbo

Arbeidscontract 24-36 uur per week

Salaris €2391 - €3484

Solliciteer tot en met 19 mei 2024

Opleidingsniveau mbo

Arbeidscontract 24-36 uur per week

Salaris €2391 - €3484

Solliciteer tot en met 19 mei 2024

Ben jij een talent in plannen en zorg je er altijd voor dat alles tot in de puntjes geregeld en afgestemd is? Wil je een essentiële rol spelen binnen ons topklinisch ziekenhuis? Binnen onze afdeling hartkatheterisatie (HCK) en hartchirurgie in het OK-complex worden dagelijks verschillende patiënten behandeld. Om alles op rolletjes te laten verlopen, is een ervaren OK/HCK-planner onmisbaar. Kom werken bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Als planner bij het Hart- en Vaatcentrum ben jij dé contactpersoon voor patiënten als het gaat om planningen van ingrepen/onderzoeken en eventuele aanpassingen daarin. Jouw taak is om de planning van patiënten in de kliniek te optimaliseren en de beschikbare capaciteit efficiënt te benutten. Je beheert patiëntgegevens in Epic, zorgt voor nauwkeurige correspondentie en houdt de wachtlijst up-to-date op basis van prioriteit. Samen met je collega's werk je aan een naadloos logistiek proces tot aan de operatie, waarbij je intern en extern samenwerkt met verpleegkundigen, specialisten en secretaresses.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een vast dienstverband bij het MCL : je krijgt een vast contract voor 24-36 uur per week (aantal uren is in overleg). Je functie is ingeschaald in FWG 40 conform Cao Ziekenhuizen.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega's

Het planningssecretariaat binnen de ZE Hart en Vaat verzorgt de planning van onderzoeken en behandelingen op de afdeling HCK en de OK-programmering voor thoraxchirurgie, evenals de benodigde vooronderzoeken. Daarnaast draagt het planningssecretariaat bij aan het waarborgen van de continuïteit binnen de ZE Hart en Vaat voor (semi)spoedpatiënten met hart- en vaataandoeningen.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en besluitvaardige collega met oog voor de patiënt én voor een efficiënte planning. Je bent klantgericht, flexibel, overtuigend en beschikt over tact en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt prioriteiten stellen en weet om te gaan met tegengestelde belangen. Ook als het druk is op de afdeling behoud jij overzicht.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau.
  • Je bent in het bezit van het certificaat Vakopleiding opname/OK-planning of bereid dit certificaat te behalen.
  • Je hebt goede computervaardigheden, ervaring met EPIC en ervaring in het werken met een patiëntendossier.
  • Ervaring op het gebied van operatieplanning en/of logistieke processen is een pré.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Planner
Indicatie salaris (min – max]2391 – 3484
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/planner-hart--en-vaatcentrum-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.