Muzikaal Talent Wubbenus Jacobs 31-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Muzikaal Talent Wubbenus Jacobs 31-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een gezellig fanfare korps, waarbij muzikale ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De vereniging kent ongeveer 30 leden en komt uit in de derde divisie. Iedere woensdagavond wordt er gerepeteerd in 't Iepen hûs te Arum. Lijkt het jou leuk om een keertje vrijblijvend mee te repeteren? Dat kan. Neem daarvoor even contact op met via .

Het korps is op zoek naar nieuwe leden die bugel, euphonium of slagwerk spelen. Andere instrumenten zijn uiteraard ook welkom. Bespeelt u een fanfare instrument of heeft u dit ooit gedaan én lijkt het u leuk om dit weer op te pakken? Neem dan contact op met of mail naar

Kosten

De contributie bedraagt:

* Leden vanaf 18 jaar: € 168,00 per jaar * Leden tot en met 17 jaar: € 96,00 per jaar * Leden 18-plus (studerend): € 96,00 per jaar * Familie-regeling: Vanaf het 3e familielid de helft van de contributie

Bankrekeningnummer : NL27 RABO Op naam van : Chr. Muziekver. Wubbenus Jacobs

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDirigent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieArum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://wubbenusjacobs.nl/over-ons/spelen-bij/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.