Onderwijsadviseur Regionaal Instituut Dyslexie 25-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Onderwijsadviseur Regionaal Instituut Dyslexie 25-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Onderwijsadviseur (16 uur)

Locatie

Nederland, Friesland, Leeuwarden

Aantal uren

16 - 16

Plaatsingsdatum 22 april 2024

Jouw contactpersoon

Over RID

Ieder kind heeft eigen talenten en dromen. Je vol zelfvertrouwen ontplooien, dat gunnen wij iedereen. Vaardigheid in lezen, spellen en rekenen geeft je een vliegende start. Wij helpen met extra taal- en rekenkracht. Zo maken wij samen de weg vrij voor talent.

Elke dag bouwen wij samen aan een krachtige taal- en rekenontwikkeling. Wij kijken door de ogen van het kind en bundelen krachten met ouders, school en gemeente. Wij vertalen wetenschappelijke expertise naar effectieve ondersteuning en vernieuwing in de praktijk.

Met ruim 320 gedreven RID'ers, verdeeld over 15 teams, helpen wij kinderen door heel Nederland. De collega's op het stafkantoor in Arnhem faciliteren deze teams zo goed mogelijk, zodat iedereen zich maximaal kan richten op het geven van excellente onderwijsondersteuning en zorg.

Onze mensgerichte organisatie kenmerkt zich door een sterke binding tussen collega's en teams. Een werkomgeving waar je verantwoordelijkheid krijgt en het veilig voelt initiatief te nemen. Waar collega's zich iedere dag maximaal inzetten om kinderen te laten groeien. Wij blijven ook zelf voortdurend leren, ontwikkelen en innoveren. Intern maken wij graag de weg vrij voor talent. We kijken samen hoe jij je talenten en expertise optimaal kunt ontplooien.

Wij ondersteunen steeds meer kinderen en scholen. Daarom zoeken wij nieuwe collega's om ons team te versterken.


Wat ga je doen?

Als onderwijsadviseur bij RID help jij kinderen aan extra taal- en rekenkracht. Je bent het regionale aanspreekpunt voor scholen, schoolbesturen en samenwerkingsverbanden en wordt verantwoordelijk voor (onder meer):

 • Het (pro)actief leggen van contact en opbouwen van een relevant netwerk in het onderwijs.
 • Het vergroten van de naamsbekendheid van RID in jouw regio en het uitdragen van onze visie en wetenschappelijk onderbouwde ondersteuning en interventies.
 • Het signaleren van hulpvragen en behoeftes bij de verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van taal- en rekenonderwijs en het aandragen van passende oplossingen vanuit RID (waaronder lesmethodes en -materialen, serious games, remedial teaching, deskundigheidsbevordering en verbetertrajecten).

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een baan waarin je écht van meerwaarde kunt zijn in de taal- en rekenontwikkeling van kinderen.
 • Een afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid.
 • Een grote groep collega's, die voor elkaar klaar staan en waarbij je kunt rekenen op ondersteuning en overleg.
 • Een eigen salarisgebouw, met een 38-urig fulltime dienstverband. Deze functie is ingeschaald in schaal 6 (min. € 3.239,-, met uitloopschaal 7 max. € 4.893,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je wordt ingeschaald op basis van relevante werkervaring.
 • Als je het leuk vindt, en jouw opleiding aansluit, kun je deze vacature combineren met de vacature voor Psycholoog/Orthopedagoog of met een aantal RT-uren.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling, een vitaliteitsprogramma, een fietsplan, thuiswerkvergoeding, een flexibele verlofregeling en werkgeversbijdrage voor pensioenpremie.

Wie zoeken wij?

 • Een gedreven, flexibele collega met een hbo-werk- en denkniveau en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je denkt oplossingsgericht en bent enthousiast, proactief en een aanpakker.
 • Een didactische achtergrond is prettig, maar geen vereiste. Enthousiasme en affiniteit vinden wij veel belangrijker.
 • Om je tijd efficiënt te kunnen indelen is het fijn als je in de provincie Friesland woont. En as jo it Frysk behearskje, dan makket dat ús tige entûsjast.
 • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.

Onze behandellocaties/scholen zijn verspreid door de regio. In verband met de bereikbaarheid van de locaties is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een auto.

RID streeft als werkgever niet alleen naar gelijke kansen voor ieder kind, maar voor iedereen. Wij maken geen onderscheid in geslacht, geloof, sociale achtergrond, handicap, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren.


Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laat van je horen en solliciteer. Je kunt je sollicitatie richten aan . Stuur Els gerust een bericht ( [email protected] ) om een afspraak te maken om je vragen telefonisch of via MS Teams te bespreken.


Zo ziet werken bij RID eruit

Een moment om elkaar bij te praten Onderweg naar een overleg

Of je nou start als RT'er, diagnosticus of behandelaar, bij RID begin je altijd met een interne opleiding. Zo word je wegwijs gemaakt binnen RID.

"Wij bij RID hebben allemaal hetzelfde doel: het beste voor ieder kind.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderwijsadviseur
Indicatie salaris (min – max]3239 – 4893
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.rid.nl/vacatures/?id=1685993

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.