Product Development Visser Visser Leeuwarden 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Product Development Visser Visser Leeuwarden 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Product development - Visser Leeuwarden

  • Geïnteresseerd in onze diensten?

Product development

Zoekt u een partij die sterk is in de ontwikkeling van nieuwe producten? Visser Leeuwarden begeleidt speciale projecten vanuit de eigen Product ontwikkelingsafdeling. De afdeling werkt met een 3D CAD-systeem en verzorgt daarmee integrale ontwikkelprojecten. Van conceptuele studies tot productietekening en prototypes. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld lichtgewicht interieurs en laptophouders in hulpverleningsvoertuigen.

Ook het professioneel behandelen van kleine schades en het aanbrengen van striping naar wens, behoort tot de mogelijkheden. De spuiterij wordt geleid door getrainde teams met uitstekende productkennis. vanzelfsprekend beschikken zij over professionele apparatuur.

Heeft u een speciale wens?

Neem contact op Neem contact op

Member ofMember of Ziegler

Kom in contact

Meer informatie?

Wij bieden zorg. - Deze belofte maakt duidelijk waarvoor het merk Visser staat. Daarom vertrouwen klanten wereldwijd op Visser producten - van standaard ambulancevoertuigen, speciale hulpverleningsvoertuigen, mobiele commando voertuigen en haakarmcontainers.


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Product Development
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.visserleeuwarden.nl/product-development/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.