Projectleider vastgoedonderhoud Headhuntersteam 22-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Projectleider vastgoedonderhoud Headhuntersteam 22-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor kwaliteit, budget en planning met betrekking tot onderhoud, renovatie en energetisch verbeteren van vastgoed. Dit zijn omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor met name woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. Daarbij wordt je mede verantwoordelijk voor de nieuwbouwprojecten, zoals kleine series woningen en appartementen. 

Vanuit jouw projectleidersrol treedt je in contact met opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vastgoedbeheerders en ontwikkelaars. Gedurende iedere fase van de projecten blijf jij contactpersoon en sparringpartner van de opdrachtgevers. Je brengt de behoeften in kaart en stelt, in samenwerking met de werkvoorbereiding en calculatie, de werkbegrotingen en projectplannen op. Je coördineert en controleert de voorbereidende en uitvoerende collega’s en stuurt bij indien nodig. Je rapporteert aan de directie en zorgt ervoor dat projecten van jouw team(s) binnen afgesproken kaders worden afgerond.
 

Vacature eisen

•    HBO Diploma Bouwkunde 
•    Of HBO niveau verkregen door ervaring in een relevante sector

Competenties
•    Verantwoordelijk
•    Helicopterview
•    Planning & Organisatie

Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Wacht dan niet met reageren! Bij vragen of meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ytsen Bijlsma, consultant Bouw en Civiel bij Headhuntersteam, 058 – 216 15 82 of  06 - 40 48 05 28 of via y.bijlsma@headhuntersteam.nl
 

 

FunctietitelProjectleider Baggerwerken
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensy.bijlsma@headhuntersteam.nl , 058-216 15 82 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-vastgoedonderhoud-15
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Makelaardij/Vastgoed
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-vastgoedonderhoud-15

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.