Projectmedewerker Sportvisserij Fryslân 09-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Projectmedewerker Sportvisserij Fryslân 09-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Het visweer

Het actuele visweer in Nederland
  • wo
  • do
  • vr

0 1404 09 mei 2024

09 mei

Sta je open voor een leuke baan binnen de sportvisserij? Beheers jij de Nederlandse taal als geen ander, heb je redactionele vaardigheden en affiniteit met activiteiten voor jeugd en ouderen? Kijk dan nu op onze vacature!


Projectmedewerker Communicatie en Doelgroepen

⏰ 20 uur min.€ 2945 en max.€ 3954 (bij fulltime) MBO+ Grou


Sportvissen is één van de meest beoefende buitenactiviteiten en brengt mensen ontspanning en inspanning, gezondheid, avontuur, sociale contacten en in contact met de natuur. Vissen brengt ook een verantwoordelijkheid met zich mee, de zorg voor flora en fauna. Sportvisserij Fryslân zet zich in zodat iedereen - die wil - kan meedoen aan en genieten van het sportvissen. We streven naar goede viswateren, een goede visstand en optimale sportvisserij-mogelijkheden voor iedereen in Fryslân. We hebben oog voor zowel de sportvisser als de natuur.
Sportvisserij Fryslân (federatie) is de overkoepelende hengelsportorganisatie van 25 hengelsportverenigingen, waarbij ruim 42.000 sportvissers zijn aangesloten.
Organisatie
Bij Sportvisserij Fryslân zijn 4 medewerkers werkzaam. Een klein team, dat nauw samenwerkt en alle werkzaamheden die nodig zijn om het sportvisserijdoel te bereiken, oppakt en uitvoert. Daarin wordt veel samengewerkt met de medewerkers van de landelijk overkoepelende organisatie Sportvisserij Nederland, maar ook met andere federaties in het land.
De functie
Als Projectmedewerker bij Sportvisserij Fryslân werk je nauw samen met je 3 collega's en ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. Het is een uitdagende administratieve functie met een grote mate van vrijheid. De belangrijkste werkzaamheden zijn:
1)Redactie Fisk en Wetter/Visblad en alle externe communicatie:
•Je schrijft en redigeert artikelen voor het tijdschrift Fisk en Wetter/Visblad en andere externe communicatiekanalen.
•Je zorgt ervoor dat de informatie helder en aantrekkelijk wordt gepresenteerd aan sportvissers en andere belanghebbenden.
2)Secretariaat Visstandbeheercommissie, bijvangstenregeling en Visplan:
•Je ondersteunt de Visstandbeheercommissie en houdt de bijvangstenregeling bij.
•Je draagt bij aan het opstellen en uitvoeren van het Visplan.
3)Ondersteunen van de Jeugd- en Ouderenportefeuille:
•Je gaat de activiteiten voor jeugd en ouderen administratief ondersteunen.
•Je werkt nauw samen met vrijwilligers.
Jouw profiel
Jij bent een hands-on professional die over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden beschikt. Je hebt de nodige ervaring in het samenwerken met vrijwilligers. Om de functie goed te kunnen invullen is het noodzakelijk dat je zo nu en dan buiten de reguliere werktijden werkt. Een deel van de vergaderingen is in de avond. Hierbij moet je denken aan gemiddeld 2 keer per maand. En je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B.
Wat bieden wij
Sportvisserij Fryslân heeft een goede cao Sportvisserij en het salaris zit, afhankelijk van jouw ervaring, in schaal 8 min. € 2945 en max. € 3954 (salarisschalen van de Rijksambtenaren). In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met , ). En check onze website. Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV dan uiterlijk 31 mei 2024 per mail aan
De sportvisserij is een gastvrije sport. Alle federaties en Sportvisserij Nederland werken samen om divers en inclusief te zijn.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Ondersteuner
Indicatie salaris (min – max]2945 – 3954
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieGrou, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sportvisserij.frl/actueel/17866/vacature-projectmedewerker-sportvisserij.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.