Specialist Medisch Centrum Leeuwarden 22-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Specialist Medisch Centrum Leeuwarden 22-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij MCLIT applicatie specialist Medisch Centrum Leeuwarden

Specialist Bedrijfsapplicaties MCL

Salaris €3047 - €4324

Arbeidscontract 30-36 uur per week

Opleidingsniveau hbo

Salaris €3047 - €4324

Arbeidscontract 30-36 uur per week

Opleidingsniveau hbo

Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een topklinisch ziekenhuis, waar wij elke dag klaar staan voor een groot aantal patiënten. De zorg digitaliseert, techniek in de zorg is niet meer weg te denken. Samen met collega's ondersteun en beheer jij de complexe applicatie omgeving van het MCL. Hierdoor ben je direct betrokken bij de zorgondersteuning. Kom werken als specialist bedrijfsapplicaties bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Als specialist bedrijfsapplicaties ben jij dé expert op het gebied van functionele ondersteuning software pakketten zoals bijvoorbeeld Vidavi, Provisior en HelloID. Jij draagt hiermee direct bij aan de continuïteit en kwaliteit van de zorg in een veranderende omgeving. Samen met de collega's van applicatiemanagement én met de gebruikers ondersteun je de zorgprofessionals optimaal. Naast je dagelijkse beheertaken werk je in teamverband of zelfstandig mee aan verschillende projecten. Dit betekent dat je medeverantwoordelijk bent voor het beheer, het oplossen van storingen en het uitvoeren van wijzigingen binnen de applicatie infrastructuur van het MCL. Daarnaast zorg je voor goede documentatie.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een aanstelling voor een jaar voor 30-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Je functie is ingeschaald in FWG 50 conform Cao Ziekenhuizen.
  • Hybride werken: na je inwerkperiode is een of twee dagen per week thuiswerken bespreekbaar.
  • Arbeidsextra's : het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega's

Applicatie Management is onderdeel van de afdeling 'Digitalisering'. Het team bestaat uit ongeveer 50 applicatiespecialisten waaronder 4 specialisten bedrijfsapplicaties, twee teamcoördinatoren en een manager. Collega's omschrijven ons team als betrokken en met hart voor eindgebruikers en patiënten.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in het beheren van bedrijfsapplicaties en het oplossen van functionele uitdagingen.

Aan de slag als specialist bedrijfsapplicaties:

Als specialist bedrijfsapplicaties loop je eerst een paar weken met collega's mee en maak je kennis met het ziekenhuis en de applicaties waar we mee werken. Je volgt training voor de betreffende applicaties.

Neem contact op met de teamcoördinatoren:

  • Karin Polet via of via

Solliciteren

Wij plannen graag een gesprek met jou in! Solliciteren kan via onderstaande button. Als jouw profiel past dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Deze vacature heeft geen vaste sluitingsdatum, bij het vinden van een geschikte kandidaat sluiten wij de vacature, reageer dus snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Onze recruiters staan voor je klaar!

Recruiter van het MCL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApplicatie Specialist
Indicatie salaris (min – max]3047 – 4324
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)30 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/specialist-bedrijfsapplicaties-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.