Securityspecialist WoonFriesland 18-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Securityspecialist WoonFriesland 18-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo WoonFriesland

36 Uren per week

31 05 2024 Reageren voor

€ 4.088 - € 5.376 Salarisindicatie

Over de functie

Het is nog stil in huis als jij 's ochtends vroeg achter je laptop gaat zitten terwijl het koffieapparaat in de keuken stilletjes pruttelt. Vanuit je thuiskantoor log je in om de logging en monitoringresultaten van de afgelopen 12 uur te bekijken. In je mailbox zitten een aantal vragen van collega's. Nog voor de lunch leg jij de laatste hand aan het adviesrapport over een aantal cybersecurity risico's die je binnenkort aan het MT presenteert. Na de lunch stap je in de auto op weg naar het hoofdkantoor in Grou. Vanmiddag staat er een meeting op de agenda met je collega's van team ICT over de digitale weerbaarheid van onze wijkconsulenten en buurtbeheerders. Samen buigen jullie je over de technische kant, maar nemen jullie ook de communicatie rondom dit onderwerp voor jullie rekening. Een uitdaging waar jij met liefde je tanden in zet.

Ben jij deze gedreven systeem- en securityspecialist?
Voor team ICT zijn wij op zoek naar een gedreven én bedreven systeem- en securityspecialist. Als systeem- en securityspecialist richt jij je vooral op het optimaal faciliteren van diverse ICT-systemen en Cloud-oplossingen. Je zorgt voor de kwaliteit en continuïteit van ons systeemlandschap en houdt deze maximaal operationeel. Daarnaast houd jij de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied nauwlettend in de gaten en past onze systemen aan als dat nodig is.

Wat ga je doen?
Als systeemspecialist garandeer je dat alles in ons systeemlandschap op technisch gebied naar wens werkt. Als securityspecialist ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van ons ICT-platform en onze bedrijfsdata.

Dit zijn onder andere jouw taken

 • Je adviseert en maakt beleid op het gebied van cloud en security.
 • Je beheert en configureert ons netwerk, waarbij je eventuele storingen verhelpt en de resi;tatem continu monitort om problemen tijdig op te lossen.
 • Je voert Data Privacy Impact Assessments (DPIA's) uit en zorgt voor de naleving van securitynormen. Je bent betrokken bij het implementeren van informatiebeveiligingstechnieken en het opvolgen van security alerts zoals AIP, DLP en SIEM.
 • Je draagt met jouw ICT-platformkennis bij aan ons incident management proces. Je identificeert, analyseert, corrigeert en voorkomt incidenten en behandelt tweedelijns supportvraagstukken.
 • Je beheert de relaties en contracten met zowel interne stakeholders als externe leveranciers. Je treedt op als contactpersoon tussen WoonFriesland en onze leveranciers en voert inhoudelijke factuurcontroles uit.

Onze nieuwe collega

Wij zoeken een zelfstartende en zelfstandige professional, een collega die graag regie houdt, adviserend is en tevens over een hands-on mentaliteit beschikt. Deze brede functie met een veelheid aan dynamische onderwerpen vraagt dat je je zaken snel eigen maakt, flexibel bent en snel schakelt op de verschillende actuele thema's.

 • Je bent innovatief en creatief
 • Je bent scherp op details
 • Je bent proactief
 • Je bent adviserend naar collega's en derden
 • Je bent slagvaardig
 • Je kunt je goed uitdrukken in gesprekken en tekst
 • Je bent probleemoplossend ingesteld

Daarnaast heb je…

 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van certificaatbeheer
 • Kennis van diverse ICT-toepassingen zoals Microsoft Azure, Entra ID, Entra PIM, AIP, DLP, SIEM, Defender, Intune en Exchange
 • Brede en hands-on ervaring in ICT-infrastructuur
 • Ervaring en visie op de inrichting van informatiebeveiliging

Dit bieden we

Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week (32 uur in overleg). De functie is ingeschaald in salarisschaal I conform de CAO Woondiensten. Je werkt hybride (minimaal 2 dagen op kantoor).
Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket zoals een vergoeding voor je sportabonnement, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering.
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de indiensttredingsprocedure.

Sollicitatieproces

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur dan een motivatiebrief met je cv voor 31 mei 2024.

Vragen

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , op telefoonnummer . Of stuur een mail naar .

WoonFriesland kiest voor diversiteit bij de invulling van haar vacatures. Verschil in talenten en achtergronden leidt tot de mooiste resultaten. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]4088 – 5376
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGrou, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.woonfriesland.nl/over-ons/werken-bij/vacatures-stages?vacature=20

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.