Teamleider verzuim Belastingdienst Olympia 23-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Teamleider verzuim Belastingdienst Olympia 23-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

De BelastingTelefoon is als onderdeel van de Belastingdienst verantwoordelijk voor beleid en regie op dienstverlening en levert, als frontoffice van de Belastingdienst, telefonische dienstverlening aan burgers, bedrijven en intermediairs. Deze dienstverlening moet eraan bijdragen dat burgers en bedrijven kunnen voldoen aan de (fiscale) verplichtingen. Signalen van burgers en bedrijven gebruiken we om processen te verbeteren. Maar dienstverlening is meer dan het telefoniekanaal. In het Bedrijfsplan wordt ingezet op een koers richting krachtiger en transparante besturing van de verschillende kanalen (telefoon, internet, sociale media, post en balie) en een meer integrale kanalenregie.

Functieomschrijving

Als Operationeel Teamleider met aandachtsgebied Ziekteverzuim bij de BelastingTelefoon in Leeuwarden, werk je nauw samen met de vestigingsmanager en de teamleiders Kwaliteit, Leren & Ontwikkelen, Proces en Operatie om ervoor te zorgen dat het callcenter optimaal presteert. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het ondersteunen, adviseren en coachen van de supervisors bij het verminderen en voorkomen van verzuim op de vestiging. Je speelt een cruciale rol bij de re-integratie van medewerkers.

Concreet zorg je ervoor dat er heldere afspraken worden gemaakt tussen werkgever en medewerker, die vervolgens worden vastgelegd in een plan van aanpak. Daarna help je bij de implementatie van dit plan en controleer je of beide partijen zich aan de gemaakte afspraken houden.

Het uiteindelijke doel van jouw werkzaamheden is om medewerkers die in het verzuim zitten zo snel mogelijk weer duurzaam aan het werk te krijgen. Bovendien draag je bij aan het voorkomen van ziekteverzuim door praktische suggesties te doen die kunnen bijdragen aan het oplossen of minimaliseren van problemen die tot verzuim kunnen leiden. Kortom, jij bent een belangrijke schakel in het bevorderen van vitaliteit en werkgeluk binnen onze vestiging.

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een succesvol afgeronde hbo-opleiding;
 • Je hebt kennis van de Wet Verbetering Poortwachter;
 • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring in het begeleiden van medewerkers in het ziekteverzuim en je past methoden en technieken toe die helpen bij het voorkomen van verzuim;
 • Je bent bekend met de werkzaamheden en uitdagingen binnen een callcenteromgeving;
 • Je bent klantgericht en bent omgevingsbewust;
 • Je woont in de buurt van Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek;
 • Je hebt bij minimaal een jaar ervaring als lijnmanager – bij voorkeur binnen een callcenter - en - bij voorkeur - ook met het aansturen van leidinggevenden.

Je bent besluitvaardig, je legt en onderhoudt makkelijk contacten en je kunt goed een oordeel vormen. Verder beschik je over vaardigheden om ervoor te zorgen dat het team supervisors op een éénduidige manier met ziekteverzuim omgaat. Tenslotte beschik je over organisatiesensitiviteit en heb je het vermogen om maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in verband te brengen met je eigen organisatie en taken.

Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris van maximaal €4921,54  bruto per maand (per 1 juli €5389,87), exclusief vakantie-uitkering en 13e maand, op basis van een 36-urige werkweek.
 • Contract van 32 tot 36 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Voorlopig dienstverband tot 1 januari 2025
 • Een uitdagende en dienstverlenende functie met leuke collega’s en regelmatig activiteiten vanuit de personeelsvereniging.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Instelling Maatschappelijk Werk
Indicatie salaris (min – max]5331 – 5331
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensm.dijkstra@werk.olympia.nl , Miranda Dijkstra onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/QkbqysQ21RBH4Q3BEjBu

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.