Zaterdaghulp ABD Renault 11-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Zaterdaghulp ABD Renault 11-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

vestiging ABD Renault Sneek

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie zaterdaghulp bij ABD Sneek. In deze functie doe je allround werkzaamheden.

Solliciteren? Dat kan ook heel eenvoudig via Whatsapp. Stuur ons een Whatsapp bericht en wij nemen contact met je op. Geen gedoe met CV's en motivaties. Gewoon eenvoudig een Whatsapp bericht.

Solliciteren via Whatsapp

Uitstekend salaris

Wat ga je doen?

Als zaterdaghulp zorg je dat de werkplaats schoongemaakt wordt zodat de monteurs op maandag weer in een schone en opgeruimde omgeving aan het werk kunnen. Je hebt oog voor detail en zorgt er ook voor dat alle auto's op het terrein en in de showroom er perfect uitzien, met als doel de klant een goede eerste indruk te geven van ABD. Daarnaast ondersteun je, wanneer nodig, jouw collega's van de verkoop door bijvoorbeeld auto's klaar te zetten voor een proefrit of auto's om te wisselen bij andere vestigingen. Onderscheid jij je ten positieve? Dan kijken we graag met je mee naar ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast verwachten we beschikbaarheid in de vakanties.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAutoverkoper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.abdrenault.nl/vacatures/zaterdaghulp/sneek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.