Adviseur Document Management Waadhoeke 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Adviseur Document Management Waadhoeke 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo van Gemeente Waadhoeke

 • Kom werken bij Waadhoeke

Adviseur Document Management en Archief (DMA-A)

Voor 32 tot 36 uur per week

Solliciteren kan tot 05 juni 2024

Franeker - Friesland

Bij afdeling Bedrijfsvoering van gemeente Waadhoeke staat de deur open voor een Adviseur Document Management en Archief (DMA-A)

Even uitleggen

Een baan bij Waadhoeke betekent dat je werkt op basis van onze kernwaarden: vertrouwen, doel- en resultaatgericht, klantgericht, integer en betrouwbaar. Als Adviseur DMA werk je mee aan een toekomstgericht informatiebeheer die de basis is voor doorontwikkeling van de dienstverlening aan de inwoners. Zo adviseer je o.a. het management op het gebied van recordmanagement in nauwe samenwerking en afstemming met jouw collega's en andere organisatieonderdelen. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van het beleid op het gebied van recordmanagement en archief, waarbij je relevante wetgeving vertaalt in praktische werkwijzen voor de organisatie. Je hebt een verbindende rol op het gebied van informatiebeheer in de organisatie en binnen het eigen team.

Verder verzorg je de kwaliteitsbewaking en controleer je of de informatiehuishouding nog voldoet aan onze gevraagde kwaliteit. Daarbij werk je samen met de collega's binnen het team.

Het is een veelzijdige functie waarbij je uitvoering geeft aan de volgende taken:

 • Ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van (digitaal) informatiebeheer
 • Adviseren van uitvoeringsvraagstukken op het terrein van recordmanagement
 • Adviseren over de inrichting van een duurzame informatiebeheerfunctie in de informatiesystemen
 • Een (pro)actieve rol innemen bij plannen en projecten waar informatiebeheer en archivering een rol speelt
 • Het verzorgen van de kwaliteitsbewaking van informatiebeheer
  • Je bewaakt de verschillende uitvoeringsprocessen en -procedures
 • Je controleert, registreert, distribueert en beheert gegevensverzamelingen en informatie
 • Je maakt informatie en gegevens beschikbaar en toegankelijk
 • Je bent intermediair tussen gebruikers en deskundigen

Een warm bad

Het klinkt misschien als een hectische baan, maar je staat er niet alleen voor. Je werkt in een hecht team met fijne collega's en hebt veel vrijheid om je werk te doen op de manier die jij wilt. De sfeer is informeel en met elkaar maken we onze gemeente nóg mooier voor onze inwoners. Daar wil je toch bij horen?

Het takenpakket van de team Informatievoorziening bestaat uit de taakvelden Beleid en advies, Functioneel beheer, Gegevensbeheer en Documentmanagement & Archief (DMA).

Ons wensenlijstje

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van informatiemanagement;
 • Je hebt ervaring binnen DMA;
 • Je bent bekend met actuele thema's binnen Informatievoorziening;
 • Je hebt actuele kennis van en ervaring met zaakgericht werken;
 • Het is een pre als je actuele kennis hebt van M365;
 • Je bent communicatief sterk en kan je communicatie makkelijk afstemmen op de situatie en je gesprekspartner;
 • Je bent open, toegankelijk en maakt makkelijk contact;
 • Je bent vernieuwend, ondernemend en proactief;
 • Je onderschrijft de kernwaarden van de gemeente Waadhoeke, past deze toe in je werkzaamheden en draagt deze proactief uit;
 • Je hebt affiniteit met de Friese taal en hebt een positieve houding tegenover meertaligheid.

Of jij je nu in alle punten herkent of in een aantal daarvan; als jij denkt dat je perfect bent voor deze baan moet je vooral tóch reageren. Want ook al herken je je niet in alles, dat geeft niet, wij houden wel van een beetje eigenwijsheid!

Wat werken bij Waadhoeke jou oplevert

Afhankelijk van opleiding en ervaring verdien je maximaal €5.247,- bruto per maand (schaal 10 bij een 36-urige werkweek). Je krijgt een laptop en een telefoon en bovenop je bruto salaris ontvang je een ruim Individueel Keuze Budget van 18%. Dit budget kun je bijvoorbeeld inzetten voor sport, cultuur, een fiets of extra vakantiedagen. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,23 bij reizen met auto en een riante vergoeding van € 0,30 (waarvan € 0,07 bruto) bij duurzaam reizen met OV of fiets. Een baan bij de gemeente Waadhoeke betekent werken in een heel mooi 'hoekje' van Fryslân. Met leuke collega's, in een moderne werkomgeving en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We beloven een goede balans tussen werk en privé, flexibele werktijden en werkplekken. Je krijgt van ons alle faciliteiten die je nodig hebt om goed te kunnen werken. Voor initiatief en ontwikkeling krijg je alle ruimte, want we willen dat jij je bij ons helemaal thuis voelt.

Hoe solliciteer je?

Solliciteer uiterlijk 5 juni via . De gesprekken vinden plaats op dinsdag 18 juni.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie neem je contact op met , , telefoonnummer . Voor meer informatie over de procedure neem je contact op met Bianca Sijbesma, consulent HRM, telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInformatiebeheerder
Indicatie salaris (min – max]5247 – 5247
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieMenaam, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.waadhoeke.nl/organisatie/werken-bij-waadhoeke/vacature/adviseur-document-management-en-archief-dma-a-28

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.