Opruimmedewerker Bibliotheek Franeker - Opruimmedewerker Bibliotheek Stichting Openbare Bibliotheken Noord Fryslân 27-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Opruimmedewerker Bibliotheek Franeker – Opruimmedewerker Bibliotheek Stichting Openbare Bibliotheken Noord Fryslân 27-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 


Wij zijn Bibliotheken Noord Fryslân en wij doen veel meer dan alleen boeken uitlenen. We zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en de kans krijgt om te leren, te ontmoeten, geïnspireerd te raken en te groeien. Wij zetten ons in voor laaggeletterdheid, basisvaardigheden, educatie en programmering. En wij zoeken voor Bibliotheek Franeker een enthousiaste, gastvrije opruimmedewerker voor 14 tot 18 uur per week.

Onze ideale kandidaat:

• Is gastvrij en representatief

• Beheerst de Nederlandse taal en heeft minimaal passieve kennis van de Friese taal

• Kan goed overzicht houden en opruimen

• Woont in (de buurt van) Franeker

Dit ga je doen

Als opruimmedewerker zorg je ervoor dat de bibliotheek er netjes, aantrekkelijk en opgeruimd uitziet. Je zet teruggebrachte boeken terug in de kast en zorgt dat vieze of kapotte boeken bij een bibliotheekmedewerker terecht komen. Boeken die door klanten gereserveerd zijn, haal je uit de kast zodat ze opgehaald kunnen worden. Ook krijg je lijsten van boeken die oud zijn of te weinig uitgeleend worden en daarom afgeschreven worden. Deze boeken haal je uit de kast. Je vindt het dus leuk om alle hoeken (en boeken) van de bibliotheek te zien.

Koffie zetten voor klanten, de vaatwasser even inruimen: ook daar draai je je hand niet voor om. Stellen onze bezoekers je een vraag, dan geef je bij standaard vragen (bijvoorbeeld 'Waar vind ik de toilet?'') antwoord en bij alle anderen vragen verwijs je door naar een collega. Zijn er bibliotheek-aan-huis-klanten in de regio, dan kunnen we je ook vragen hier de boeken te bezorgen. Bibliotheek aan Huis is er voor mensen die door leeftijd of gezondheid niet meer naar de bibliotheek kunnen komen.

Dit heeft de bibliotheek te bieden

• Een leuke (bij)baan in een enthousiast team van bibliotheekmedewerkers.

• Werktijden in overleg.

• Maandsalaris volgens cao Openbare Bibliotheken: schaal 2, min. € 2.087,- tot max. € 2.463,- bruto per maand bij 36 uur (salaristabel 1 januari 2024).

Is dit jouw nieuwe (bij)baan?

Solliciteer uiterlijk 5 juni 2024 op via de knop hieronder. Vragen? Neem contact op met , . Wil je liever bellen? Stuur dan een mailtje met een terugbelverzoek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBibliotheekmedewerker
Indicatie salaris (min – max]2087 – 2463
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)14 – 18
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheOverig
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bibliotheekvacatures.nl/vacaturebeschrijving/opruimmedewerker-bibliotheek-franeker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.