Medisch Secretaresse Zorgeenheid Beschouwend Medisch Centrum Leeuwarden 19-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Medisch Secretaresse Zorgeenheid Beschouwend Medisch Centrum Leeuwarden 19-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Medisch secretaresse Zorgeenheid Beschouwend MCL

Medisch secretaresse Zorgeenheid Beschouwend MCL

Opleidingsniveau mbo

Arbeidscontract 32 uur per week

Salaris €2279 - €3484

Solliciteer tot en met 30 mei 2024

Opleidingsniveau mbo

Arbeidscontract 32 uur per week

Salaris €2279 - €3484

Solliciteer tot en met 30 mei 2024

Ben je een gediplomeerde en enthousiaste medisch secretaresse en hou je van afwisseling in je baan? Ben jij de teamspeler die goed kan organiseren en blijf jij altijd oog houden voor de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom werken als medisch secretaresse bij #teamMCL!

Dit is een functie waarbij je flexibel vanuit de pool ZE beschouwend wordt ingezet op verschillende poliklinieken binnen de ZE beschouwend. De poliklinieken zijn:

 • Geriatrie
 • Interne geneeskunde
 • Longgeneeskunde
 • Medische Psychologie en Ziekenhuispsychiatrie
 • Neurologie
 • Reumatologie

Jij bij MCL

Als medisch secretaresse ben jij het eerste gezicht en contact voor de patiënt op de polikliniek. Jij zorgt ervoor dat onze patiënten zich gehoord, gezien en geholpen voelen. Daarbij ben je stressbestendig, empathisch en gastvrij.

Jouw baan is gevarieerd en je werkt zowel in de front- als backoffice. In de frontoffice verricht je taken zoals het ontvangen en begeleiden van de patiënten, maken van afspraken en de daarbij behorende administratie. In de backoffice beantwoord je interne- en externe telefoontjes en e-mails. Jij beheert agenda's, plant afspraken, voert scanwerkzaamheden uit, verwerkt in- en uitgaande post en pakt verschillende opdrachten op. Daarnaast bereid jij spreekuren voor en woon je soms vergaderingen bij en notuleer je deze.
Jij bent flexibel en bereid om voor ten minste twee poliklinieken te werken. Eerst word je opgeleid door professionals van één polikliniek. Als je er klaar bent voor bent, ga je je horizon verbreden met een nieuw specialisme!

Werken bij #teamMCL betekent:

 • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week. Je functie is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 35 met doorgroeimogelijkheid naar FWG 40.
 • Een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve, professionele en mensgerichte organisatie. Geen dag is hetzelfde. In jouw functie en met jouw kennis en ervaring kun jij waarde toevoegen aan een maatschappelijke organisatie: het MCL.
 • Vrijheid om initiatieven en ideeën in te brengen: zo kunnen wij samen bouwen aan de doorontwikkeling van onze poliklinieken.
 • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw kennis en ervaring:

 • Je hebt een afgeronde mbo-diploma tot medisch secretaresse/doktersassistent.
 • Ervaring als medisch secretaresse is een pré.
 • Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

De sollicitatie gesprekken vinden plaats op woensdag 5 juni 2024.

#teamMCL

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Onze recruiters staan voor je klaar!

Recruiter van het MCL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch Secretaresse
Indicatie salaris (min – max]2279 – 3484
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/medisch-secretaresse-zorgeenheid-beschouwend-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.