Office manager GroenLeven 29-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Office manager GroenLeven 29-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij iemand die niet afwacht maar actie onderneemt? Een organisatietalent dat graag in het bedrijfsleven werkt? Ben jij integer, daadkrachtig en een goede planner? En ben je goed in het aansturen van een klein team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.

Afwisseling, verantwoordelijkheid en vrijheid, dat is waar je naar op zoek was en wat je bij GroenLeven hebt gevonden. Een dag als vandaag is hier een mooi voorbeeld van. Je start met het teamoverleg. Met je collega's van de receptie en de catering neem je de komst van het EMEA-bestuur door. Een mooi moment om aan de buitenlandse collega’s van BayWa r.e. te laten zien wat voor een prachtig bedrijf GroenLeven is. Jullie lopen op schema en iedereen pakt zijn verantwoordelijkheid. Het geeft je een trots gevoel. Na dit overleg spreekt een collega van Finance je aan: “Ik begreep van mijn bezoek zojuist dat de slagboom hapert, wat moeten we doen?” Je stelt je collega gerust en geeft aan het te regelen. Je pakt meteen het contract van de leverancier erbij en regelt dat er vandaag nog iemand langskomt. In het contract zie je iets bijzonders. Voor jou een trigger om binnenkort het hele contractbeheer goed in kaart te brengen. Maar eerst check je het programma en de reis van de directie naar München komende week. Je ziet een dubbele afspraak staan en stemt af met Duitse collega. Opgelost! Voor je het weet is het alweer lunchtijd. Het is een gezellige drukte in de kantine. Vandaag schuif je aan bij collega’s van Marketing en Engineering. Na de lunch ga je aan de slag met stukken die door de directie getekend moeten worden. Je plant een afspraak voor Peter Paul (CEO) met de wethouder Klimaat & Energie en je sluit de middag af met een 1-op-1 met een van je teamleden. Met een glimlach op je gezicht stap je even later op de fiets richting de sportschool. Wat een energie krijg je toch van jouw baan.

Als Office manager vervul je een belangrijke rol binnen GroenLeven. Wegens het vertrek van een collega zoeken wij een enthousiaste, gedreven Office manager. Iemand die ervoor zorgt dat onze interne organisatie en de directie op rolletjes loopt; ons kantoor is jouw visitekaartje.

Over de functie

 • GroenLeven is continu in ontwikkeling en daarom zijn we op zoek naar een Office manager die met ons meebeweegt. In deze functie komen eigenlijk drie rollen samen: Je ondersteunt onze tweekoppige directie met onder andere agendabeheer, het organiseren van meetings en het tekenen van contracten en andere stukken. Je geeft leiding aan de drie collega’s van de receptie en de kantine. En je pakt facilitymanagement op. Oftewel, je bent eigenlijk continu aan het signaleren, anticiperen en organiseren. Geen dag is hetzelfde en je krijgt volop ruimte om deze rol op jouw manier in te vullen. Wij hebben vertrouwen in jouw ervaring en aanpak.
 • Daarnaast heb jij oog voor verbetering, overzicht en efficiëntie. Altijd zie jij mogelijkheden om dingen beter te doen. Niet alleen in je werk, ook privé houd je ervan dat alles goed georganiseerd is.
 • Vanzelfsprekend weten collega’s jou te vinden met vragen, opmerkingen en verzoeken. Zorgvuldig en accuraat pak jij deze op. En komt er een verzoek dat eigenlijk niet voor jou bestemd is? Geen probleem. Jij helpt diegene weer op weg.

Waar ga je werken?
Wij zijn GroenLeven, sinds 2018 onderdeel van BayWa r.e., een mondiale speler op het gebied van duurzame energie. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot marktleider in zonne-energie en, na majors Shell, RWE, Eneco en Vattenfall, de grootste investeerder in de Nederlandse energietransitie. Naast zonne-energie ontwikkelt GroenLeven projecten op het gebied van windenergie, groene waterstof en energieopslag.

We hebben in Nederland meer dan 2 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd in grootschalige en zeer vernieuwende projecten. Denk hierbij aan zonne-energie op daken, op carports, boven fruit, op de grond in combinatie met natuurontwikkeling én drijvend op water. Zo drijven er op dit moment meer dan een half miljoen zonnepanelen van GroenLeven op de Nederlandse binnenwateren. Daarmee is GroenLeven koploper in Europa – en de rest van de wereld buiten China – als het op drijvende zonne-energie aankomt. Met dit enorme trackrecord, de breedte aan energieoplossingen, het hoge kwaliteitsniveau en onze gepassioneerde en kundige mensen, is GroenLeven de ideale partner voor de energietransitie van bedrijven én onze samenleving.

En geloof ons: elke dag werken aan een schonere en betere wereld, dat voelt goed.

Wat vragen we van jou?

 • Heb jij hbo werk- en denkniveau?
 • Kom jij uit het bedrijfsleven, bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening of hospitality?
 • Spreek en schrijf jij vloeiend Nederlands en Engels?
 • Manoeuvreer jij soepel binnen een kantooromgeving?
 • Ben jij integer, proactief en een goede leider?

Ja? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

 • Een maandsalaris tussen €3.500 en €4.500 bruto op basis van 40 uur. Inschaling vindt plaats aan de hand van de kennis en ervaring die jij meebrengt.
 • Een inspirerende werkplek waar veel ruimte is voor eigen inbreng en innovatie.
 • Een uitdagende functie voor minimaal 28 uur per week, waarin je deels vanuit huis kunt werken (50/50).
 • Een vergoeding voor je thuiswerkplek van € 1.250.
 • Reiskostenvergoeding woon-werk à € 0,23 per kilometer of een NS Business Card, aan jou de keuze.
 • Een telefoon en laptop.
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds PGB. De volledige bijdrage wordt door GroenLeven betaald, oftewel: een premievrij pensioen.
 • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een ontzettend leuk team met enthousiaste collega’s die je de ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een vergoeding van je sportabonnement tot € 25 p/m bij een sportlocatie die is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland.
 • En last but not least: hele gezellige teamactiviteiten en uitstapjes.

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd:
1.    Klik op ‘reageer direct’.
2.    Vul je gegevens in en upload je cv.
3.    Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Natascha Zoer (Recruiter) op telefoonnummer 06-12554213.

Acquisitie
Wij werken bewust en vol vertrouwen met Effectus-HR samen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat we ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat vinden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOffice Manager
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensnatascha@werkenbijgroenleven.nl , 06-28906169 https://www.werkenbijgroenleven.nl
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water, Afval en milieu
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://bit.ly/3UC9lRC

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.