Beleidsadviseur Sociaal Domein Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Beleidsadviseur Sociaal Domein Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wat ga je doen als Beleidsadviseur? 💶€4678- €7530

'Samen leven', het beleidsteam dat klaar staat voor zijn inwoners! Als Allround Beleidsadviseur Sociaal Domein ontwikkel je samen met je collega's nieuw beleid gericht op welzijn en preventie. De focus ligt op het verbeteren van een integrale aanpak. Dit bereik je door slimme verbindingen te leggen met interne- en externe partijen. Daarnaast zorg je voor de vertaling van het beleid richting de uitvoerende teams. Je bent communicatief sterk en bent in staat complexe vraagstukken te vereenvoudigen.

Functie eisen

Je sterke punten. Daar houden we van.

De gemeente is op zoek naar een creatieve beleidsadviseur met lef. Nee, bestaat niet voor jou. Jij gaat liever op zoek naar de JA, wat kan er wel!? Je hebt kennis van de verschillende beleidsterreinen binnen het Sociaal Domein (Jeugd, WMO & Participatie) en hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen de gemeente. Je bent bekend met de sociale kaart in Friesland en hebt een groot netwerk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er zijn korte lijnen.

 Waar wij verder heel blij van worden:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO diploma;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als Beleidsadviseur;
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving binnen het Sociaal Domein;
 • Je hebt kennis van de Friese sociale kaart.

 Waar we jou blij mee maken.

 • Een marktconform salaris op basis van CAO Gemeenten schaal 11-12 (💶€4678- €7530);
 • Een reiskostenvergoeding van netto € 0,23 per kilometer of een Leaseauto incl. tankpas;
 • Een leuke functie binnen een dynamische en moderne werkomgeving;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Dertiende maand;
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Vrijblijvende netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Durf jij het aan?

Laat ons niet langer in spanning, maar reageer direct. Toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op. Dan helpen we je graag! 

Over het bedrijf

Opdrachtgever

De gemeente werkt voor en met mensen om echt iets te kunnen betekenen voor de samenleving. De plannen binnen de gemeente worden gemaakt naar aanleiding van de wensen en behoeften van de inwoners, mits dit natuurlijk past binnen de wet- en regelgeving. Dit brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en dat maakt het juist enorm interessant. Je draagt niet alleen bij aan de maatschappij, maar ook aan jezelf. Want bij deze gemeente kun je ook werken aan je eigen carrière.

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur Sociaal Domein die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]4678 – 7530
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensfatiha.azarzar@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108135683?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.