Huismeester Buwalda Multiservice 11-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Huismeester Buwalda Multiservice 11-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Lijkt het jou altijd al leuk om de gastheer/vrouw te zijn van een winkelcentrum in Leeuwarden? Buwalda Multiservice is op zoek naar een Huismeester voor 32 uur per week (M/V) in Leeuwarden.


Wie zijn wij?
Buwalda Multiservice is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Wij werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Wij werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.
Wij kennen een platte organisatiestructuur waar de focus vooral ligt op het aangaan van relaties voor de lange termijn. Service en kwaliteit staan centraal én we willen een vooruitstrevend en innoverend bedrijf zijn. Als schoonmaker kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 180 collega's.
Lijkt het jou altijd al leuk om in de schoonmaak te werken maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem, binnen Buwalda Multiservice zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden!
Functie omschrijving
Als huismeester ben je o.a. verantwoordelijk voor het openen en schoonhouden van het winkelcentrum, je zorgt ervoor dat het winkelcentrum gedurende dag schoon en netjes is. Bewoners en de winkeliers kunnen bij jou terecht voor lichte technische werkzaamheden. Je werkdagen zijn maandag tot zaterdag van 07.00 tot 12.30 uur. Bij start wordt je ingewerkt door de huidige huismeester, hij zou jou de fijne kneepjes van het vak leren.
Wie ben jij?
Je krijgt energie van het schoonhouden van het winkelcentrum. Je vindt het niet erg om het aanspreekpunt te zijn voor allerlei voorkomende vragen vanuit winkeliers en huurders. Naast schoonmaakwerkzaamheden kun je lichte technische werkzaamheden verrichten.
  • Je bent van maandag tot zaterdag beschikbaar;
  • Je vind het leuk om tussen de winkeliers te werken;
  • Je bent service en klantvriendelijk gericht;
  • Je bent proactief (zelfstandig taken oppakken);
  • Je bent woonachtig in omgeving Leeuwarden;
  • Je kan goed zelfstandig werken.
Wat bieden wij?
Wij bieden jou een marktconform salaris, dit op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). Als je 20 jaar of ouder bent verdien je bij ons tussen de € 2038,- en € 2245,56,- bruto per periode (1 juli 5,5% cao stijging van bruto uurloon). Ben je jonger dan 20 jaar dan geldt de leeftijdsschaal tussen € 10,37 en € 11,66 bruto per uur. Op zaterdag en zondag verdien je 150% per uur.
Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. deelname aan een pensioenfonds en een collectieve zorgverzekering.
Interesse in de functie van huismeester (M/V) bij Buwalda Multiservice? We zien graag je motivatie en cv tegemoet: . Meer informatie? Bel met

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuismeester
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.buwaldamultiservice.nl/vacatures/196/huismeester---standplaats-leeuwarden---gezocht!

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.