Chauffeur/machinist kolkenzuiger 24/7 Drive 06-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Chauffeur/machinist kolkenzuiger 24/7 Drive 06-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Als Machinist/Chauffeur voor de Rioolcombi ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket dat begint bij de vroege ochtenduren en je meeneemt op een avontuur door het prachtige Friesland. Hieronder volgt een overzicht van jouw dagelijkse werkzaamheden:

  1. Vroeg begin: Je start je dag vroeg, meestal rond 07:30 uur, samen met je collega op de vrachtwagen.

  2. Verkenningstocht door Friesland: Samen met je collega doorkruis je heel Friesland met de vrachtwagen. Hoewel het aantal kilometers dat je aflegt misschien niet enorm is, kom je wel op de meest uitdagende en interessante locaties met je vrachtwagen.

  3. Kolken legen: Een belangrijk onderdeel van je werk is het legen van de kolken langs de straten. Hiermee draag je bij aan een schoon Nederland en zorg je ervoor dat het rioolsysteem optimaal blijft functioneren.

  4. Samenwerking: Het werken in teamverband met je collega maakt het werk niet alleen efficiënter, maar ook veel leuker. Samen zetten jullie je in om de taken succesvol uit te voeren en Friesland schoon te houden.

Vacature eisen

Wij vragen een leergierig maar vooral enthousiast persoon wat het leuk vindt om samen met je toekomstige collega het land mooier te maken.

Daarnaast is een C-rijbewijs (inclusief code 95) wel benodigd, anders kun je het werk niet uitvoeren.

 

FunctietitelChauffeur Hoogwerker-machinist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensheerenveen@247drive.nl , 31513745109 http://247drive.nl
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=160463561&t=101&cid=24DR-NL&vid=14594

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.