Docent Scheikunde Fricolore 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Docent Scheikunde Fricolore 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Sneek

Friesland

0.7 fte.

Tijdelijk

Docent Scheikunde

Docent Scheikunde ( 1e en 2e graad)

Omschrijving

Ben jij die bevlogen docent die leerlingen wegwijs weet te maken in de wereld van spectroscopie, silicium, Bohr en Boerhaave? Kan jij duiden, vertellen, ondersteunen, luisteren en enthousiasmeren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Scheikunde.

Bedrijfsprofiel

Csg is een brede scholengemeenschap met locaties in Sneek, Koudum en Balk. We leiden op van gymnasium tot vmbo beroepsgericht, en hebben een speciale profilering met technasium, bèta challenge en vakcollege. Dik 200 docenten verzorgen onderwijs aan 2500 leerlingen. Iedereen binnen csg probeert de kernwaarden betrokken, bevlogen en echt invulling te geven. 'Samen' is ons sleutelwoord; we zijn gezamenlijk verantwoordelijk - docenten/medewerkers, leerlingen en ouders. Samen werken we aan ons nieuwe onderwijsconcept, een mix van programma- en leerlingsturing waarin leerlingen deels vanuit eigen verantwoordelijkheid keuzes maken. Als -docent ben je deskundig op je vakgebied en coach en begeleid je leerlingen. En je bent een teamspeler: wie bij ons werkt zal gaan samenwerken in de multidisciplinaire aanpak van ons onderwijs. Csg maakt deel uit van de opleidingsschool Frosk met alle ruimte en een intensieve begeleiding voor stagiaires en beginnende leraren. De (extra)curriculaire mogelijkheden in muziek, sport en horeca maken ons tot een bruisende onderwijsgemeenschap.
Kijk voor meer informatie over csg op www.csg.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Scheikunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fricolore.nl/vacatures/vacature-docent-scheikunde-1e-2e-graad-sneek-396094-11.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.