Jeugdconsulent Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Jeugdconsulent Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wat ga je doen als jeugdconsulent? 💶 €3349 - €5280

Als jeugdconsulent zoek je de interactie op met gezinnen die uit balans zijn. Je voert regie en houdt je bezig met de veiligheid en problemen bij het opvoeden. Je wordt als Jeugdconsulent opgeroepen indien er sprake is van een onveilige thuissituatie, gaat bij de gezinnen op bezoek en voert gesprekken om vervolgens een verbeterplan op te stellen. Je schakelt daarnaast als Jeugdconsulent met verschillende hulporganisaties om de hulp passend te maken. Je zoekt o.a. hulp in het eigen netwerk en hebt als doel de zelfredzaamheid te vergroten. Je hebt een cruciale rol in het bieden van ondersteuning en begeleiding aan jongeren en hun families. Je werkt nauw samen met verschillende instanties en professionals om de beste zorg en hulpverlening te bieden.

Functie eisen

Je sterke punten. Daar houden we van.

Wie niet? Maar wat is nou echt belangrijk als jeugdconsulent? Communicatief vaardig en goed kunnen luisteren zijn waarschijnlijk heel logisch. Maar ook analytisch, empathisch, beslissingen durven nemen en kritisch meedenken zijn van grote waarde! Je zal probleemoplossend nadenken over een probleem of vraagstuk waarbij je kritisch beslissingen durft te nemen.

Waar wij verder heel blij van worden:

 • Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding afgerond en beschikt over je SKJ-registratie;
 • Je hebt werkervaring opgedaan binnen het jeugddomein in een gemeentelijke organisatie;
 • Je weet de ‘vraag achter de vraag’ te achterhalen en zo tot een juiste analyse te komen. 

Waar we jou blij mee maken.

 • Een marktconform salaris op basis van CAO Gemeenten schaal 8/9 💶 €3349 - €5280;
 • Een reiskostenvergoeding van netto € 0,23 per kilometer of een Leaseauto incl. tankpas;
 • Een leuke functie binnen een dynamische en moderne werkomgeving;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Dertiende maand;
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Vrijblijvende netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Durf jij het aan?

Laat ons niet langer in spanning, maar reageer direct. Toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op. Dan helpen we je graag! 

Over het bedrijf

Opdrachtgever

De gemeente werkt voor en met mensen om echt iets te kunnen betekenen voor de samenleving. De plannen binnen de gemeente worden gemaakt naar aanleiding van de wensen en behoeften van de inwoners, mits dit natuurlijk past binnen de wet- en regelgeving. Dit brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en dat maakt het juist enorm interessant. Je draagt niet alleen bij aan de maatschappij, maar ook aan jezelf. Want bij deze gemeente kun je ook werken aan je eigen carrière.

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jeugdconsulent die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGezinscoach
Indicatie salaris (min – max]3349 – 5280
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensfatiha.azarzar@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108135684?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.