Jurist VTH Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Jurist VTH Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

💵 €3090 - €4671

Wat ga je doen als jurist VTH?

Als Jurist VTH ga je vergunningaanvragen toetsen aan wet- en regelgeving. Daarnaast fungeer je als juridische vraagbaak binnen het cluster VTH. Ook ga je bezwaar- en beroepszaken behandelen als vertegenwoordiging van het cluster VTH. Verder ga je bezig met het adviseren en opstellen van juridische correspondentie, contracten, beschikkingen, notities, voorstellen met betrekking tot bestuurlijk gevoelige aangelegenheden.

Waar kom je terecht?

Het cluster VTH bestaat uit 2 teams: Team vergunningen en Team Toezicht en Handhaving. Het aandachtsgebied van het cluster bestaat hoofdzakelijk uit de werkzaamheden die voortvloeien uit de WABO, bijzondere wetten en de Algemene Plaatselijke Verordening. Binnen het cluster werken iets meer dan 30 personen. Binnen team Vergunningen vinden processen op het gebied van vergunningverlening plaats.

Functie eisen

Je sterke punten. Daar houden we van.

Wie niet? Maar wat is nou echt belangrijk als jurist vth? Communicatief vaardig en analytisch sterk zijn waarschijnlijk heel logisch, maar ook adviseren, beslissingen durven nemen en kritisch meedenken zijn van grote waarde! 

Waar wij verder heel blij van worden.

 • Je hebt minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in deze functie binnen een gemeente in de afgelopen 5 jaar;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en het functioneren van een gemeentelijke organisatie;
 • Je hebt werkervaring met SquitXO of een vergelijkbaar systeem.

Waar we jou blij mee maken.

 • Een uitdagende functie in jouw regio bij een overheidsinstantie;
 • Een salaris tussen de €3090-€4671;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Vrijblijvende netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Durf jij het aan?

Laat ons niet langer in spanning, maar reageer direct. Toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag!

Over het bedrijf

Hallo Maandag®

Wij vinden goede arbeidsvoorwaarden net zo belangrijk als werkgeluk. Zweverig? Misschien een beetje, maar zeker waar! We komen daarom graag met jou in gesprek over wat je nou écht belangrijk vindt in een functie, zodat we ook hier een rol voor je in kunnen spelen. Daarnaast bieden we een goed salaris, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist VTH die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenssabine.visser@maandag.nl , 31620163566 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108140190?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.