Padel Trainer Vereniging van Nederlandse Tennisleraren 17-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Padel Trainer Vereniging van Nederlandse Tennisleraren 17-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Waar kunnen we je mee helpen?

Fulltime Padel trainer Sneek

Titel vacature: Fulltime Padel trainer Sneek Dienst verband: Full-time Naam organisatie: Padel Compleet Noord Website organisatie: www.padelcompleet.nl Email: Telefoonnummer: Naam contactpersoon: Plaatsnaam: Sneek Omschrijving vacature: Wat ga je doen? Als hoofdtrainer op één van onze verenigingen ben jij de spin in het web betreffende alles wat met padel te maken heeft. - Het verzorgen van padel lessen aan beginners en gevorderden. - Zorg dragen voor een goede lesvoorbereidingen, lesindelingen en eenvoudige administratie. - Je bent de vraagbaak voor (nieuwe) leden en lessers. - Proactief meedenken over het beleid tijdens vergaderingen van bestuur en commissies. - Ondersteunen en initiëren van clubevents, wedstrijddagen en Padel Compleet activiteiten. - Aansturen van eventuele andere padel trainers. Daarnaast zijn in overleg je taken uit te breiden met: - Het organiseren van eigen events en sport en speldagen. - Verzorgen van vereniging overschrijdende trainingen. - Geven van conditietraining. - Meedraaien met padel- en tenniskampen. - Organisatie van KNLTB toernooien, junior en senior. - Vereniging ondersteunende taken. - Trainen of begeleiden van nieuwe doelgroepen als rolstoel padel en Oldstars. Wie ben jij eigenlijk? Een leraar vol passie voor padel. Je wil minimaal 4 dagen per week lesgeven en bent bereid ook af en toe in de weekenden te werken. Je hebt ervaring met het verzorgen van padel lessen en organiseren van activiteiten. Je lessen zijn fun, actief en leerzaam. Je bent een teamplayer, maar je kan prima zelfstandig werken en hebt je zaakjes graag goed voor elkaar. Je bent in bezit van de juiste papieren en wil je graag verder ontwikkelingen. Je hebt zelf regelmatig leuke en creatieve ideeën om onze lessen te verbeteren of nieuwe activiteiten op te starten. Omschrijving organisatie: Padel Compleet is het broertje van Tennis Academie Friesland (TAF) en verzorgt padel lessen en activiteiten in de gemeente Sud West Fryslân. We zijn werkzaam bij 2 grote verenigingen in Sneek, NOMI en De Vliegende Bal (trouwens vereniging van het jaar 2022) en bij diverse verenigingen in de regio. Onze belangrijkste taak is het verzorgen van kwalitatieve padel lessen het gehele jaar door aan diverse doelgroepen. Daarnaast organiseren wij (vereniging-overschrijdende) jeugd- en seniorentoernooien, thema trainingen en helpen we onze verenigingen met ledenbehoud en ledenwerving.

Actueel

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tennisleraren.nl/vacatures/26708/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.