Leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek Finance Valley 10-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek Finance Valley 10-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Werk-leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek voor statushouders

Ben jij een (oud)statushouder en wil jij jezelf ontwikkelen met de zekerheid van een vaste baan in de infratechniek? Direct salaris, een betaalde opleiding volgen en twee mbo-3 diploma's behalen? Kies dan voor het werk-leertraject tot Eerste Monteur Elektrotechniek!


Sneek €2500 Vast 40 uur

Eerste monteur in opleidingEerste monteur in opleiding

Als Elektromonteur is geen dag hetzelfde. 's Ochtends check jij de planning. Wat ga je vandaag doen? Je vertrekt van huis met je bedrijfsauto naar de locatie in jouw werkgebied. Vandaag ga je een kabelmof voor laagspanning maken en morgen los je een storing op in een middenspanningstation. Natuurlijk doe je dit samen met je collega's. Jouw werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, onderhouden en oplossen van storingen aan de laag- en middenspanningsnetten, transformatorstations en openbare verlichting. Daarnaast draai je eens in de 5 weken een wacht- en storingsdienst.

Jouw werkplek is altijd dichtbij je woonplaats. Je kan bijvoorbeeld werken in de regio's Amsterdam, Alkmaar, Almere, Apeldoorn, Doetinchem, Drachten, Duiven, Ermelo, Haarlem, Heerenveen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Utrecht, Sneek en Tiel.


Een traject voor jou als (oud-) statushouder waarbij je vanaf dag één salaris ontvangt en baangarantie hebt. Technical Valley organiseert dit werk-leertraject in samenwerking met het UAF, Alliander en Quercus. Je volgt de mbo niveau 3-opleiding Eerste Monteur Laag- en Middenspanningsdistributie. Daarnaast krijg je extra Nederlandse taallessen. Tijdens de opleiding en het werk word je begeleid door zowel Quercus als Technical Valley. In dit traject ga jij steeds zelfstandiger aan het werk als Elektromonteur. Je collega's bij Alliander helpen je hier ook graag bij.

Je start als Monteur en vanuit daar kan je verder doorgroeien. Wil jij op 2 september starten met dit werk-leertraject en werken aan jouw toekomst in de infratechniek?

Waar sta je over twee jaar?

Over twee jaar ben jij volledig zelfstandig aan het werk als Eerste Monteur Elektrotechniek. Je kijkt terug op een mooie en leerzame tijd. In slechts 18 maanden ben jij opgeleid tot Eerste Monteur en na alle theorie- en praktijklessen ben je nu zelfstandig aan het werk. Je hebt inmiddels stage gelopen bij Alliander en hebt ervaring opgedaan als Elektromonteur.

In 18 maanden tijd word jij opgeleid tot Eerste Monteur Elektrotechniek. De eerste 6 maanden ga je naar school in Ermelo. Elke dag is anders tijdens de opleiding. Om je diploma's en certificaten te behalen, ga je met veel verschillende opdrachten aan de slag. Naast de reguliere zaken is er extra aandacht voor de Nederlandse taal en cultuur. Je wordt tijdens je opleiding goed begeleid door zowel Quercus als Technical Valley. Dit doen we door extra taallessen en activiteiten te organiseren. Na het behalen van je diploma ga je volledig aan het werk bij Alliander.

 • Je haalt zonder kosten jouw mbo 3-diploma's en verschillende certificaten;
 • Een baan bij netbeheerder Alliander als Eerste Monteur elektrotechniek;
 • Direct een salaris van €2.500 bruto per maand;
 • Extra Nederlandse taal- en cultuurlessen, en activiteiten;
 • Goede begeleiding tijdens het hele traject;
 • Een auto om te gebruiken tijdens het traject.

 • Werkervaring of een opleiding in de techniek;
 • Bij het begin van het traject spreek je de Nederlandse taal op B1-niveau;
 • Het liefst een Nederlands rijbewijs en anders helpen wij je hiermee;
 • Je bent gemotiveerd en fysiek in staat om buiten te werken;
 • Je houdt tijdens de opleidingsperiode rekening met het reizen naar Ermelo.

Alliander is de grootste netbeheerder van Nederland en voorziet miljoenen mensen in Nederland van stroom. In een gezellig team werk je samen aan elektriciteit voor iedereen, nu en in de toekomst. Samen maak je van ieder project een succes! Je zit in een klas met medestudenten die eenzelfde achtergrond hebben als jij. Jullie helpen elkaar tijdens de opleiding en hebben allemaal hetzelfde doel; een mooie baan en een betere toekomst!

Techniek heeft energie nodig. Daarom zijn wij al ruim 15 jaar lang een bron van energie voor de technische sector. We werken in uiteenlopende functies binnen de energietechniek, installatietechniek, railtechniek en telecom aan toonaangevende projecten. Zo zorgen we voor een duurzamer en toekomstbestendig Nederland. We bedenken het achter de tekentafel en staan net zo lief zelf met onze voeten in de klei. Wij zijn bedenkers én afmakers! Dit zijn we geworden door talent elke dag verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht speelt hierbij een cruciale rol. Hoe kunnen we jou de energie geven om de juiste uitdaging te vinden? Dat is een van de redenen dat meer dan 400 collega's en opdrachtgevers al jaren met ons samenwerken. Kom jij de energietransitie samen met ons versnellen?

Werk waar je energie van krijgt

Plezier in je werk, maar ook daarnaast: belangrijk, toch? Gelukkig denken jouw toekomstige collega's er net zo over! Schuif jij ook aan tijdens de volgende vrijdagmiddagborrel?

 • Ook een lekkere barbecue met het bedrijf hoort erbij!

Binnen één week hoor je meer

Kennismaking met UAF

We zijn benieuwd naar jouw ambities

Op gesprek bij

Samen met jou versnellen wij de energietransitie

Zullen we eens vrijblijvend een kop koffie of thee drinken? Stuur mij een berichtje en we plannen direct een afspraak in. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook!

van Roekel

Krijg je hier energie van?

Hardenberg €2817 Vast 32-40 uur

Railwerk is teamwerk! Jij zorgt ervoor dat alle treinen veilig en op tijd kunnen rijden. Je leert alles over de veelzijdige techniek achter het spoor en werkt veel samen met je collega's. Zet jij jouw toekomst goed op de rails en groei jij binnen 3 jaar door tot specialist of eerste monteur?

Meppel €2817 Vast 32-40 uur

Railwerk is teamwerk! Jij zorgt ervoor dat alle treinen veilig en op tijd kunnen rijden. Je leert alles over de veelzijdige techniek achter het spoor en werkt veel samen met je collega's. Zet jij jouw toekomst goed op de rails en groei jij binnen 3 jaar door tot specialist of eerste monteur?

Groningen €2700 - 3500 Vast 32 - 40 uur

Met jouw ervaring in de infratechniek een mooie bijdrage leveren aan de energietransitie en daar het verschil in maken! Als eerste monteur elektrotechniek wil je je steeds vastbijten in nieuwe uitdagingen. Jij staat aan het roer van je eigen loopbaan. Samen stippelen we een ontwikkelpad uit dat perfect aansluit op jouw doelen.

Zo werken we samen aan een betere toekomst, voor de mensen om ons heen, voor onszelf en voor ons klimaat.

BTW: NL 857230815B01

Copyright 2024 - Technical Valley

Werk-leertraject Eerste Monteur Elektrotechniek voor statushouders

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]2700 – 2700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://technicalvalley.com/vacature/werk-leertraject-eerste-monteur-elektrotechniek-voor-statushouders-sneek/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.