Leeuwarden Student City Leeuwarden Student City 24-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Leeuwarden Student City Leeuwarden Student City 24-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Stage Eventmanagement

Wil jij leren om zelfstandig evenementen organiseren en wil je de fijne kneepjes van het vak ontdekken van creatieve evenementenprofessionals? Vind je het leuk om het studentenleven van Leeuwarden nog leuker te maken en daar een bijdrage bij te leveren?

Over Leeuwarden Student City

Bij Leeuwarden Student City (LSC) streven we naar het verrijken van de studentenervaring in en rond Leeuwarden. We zetten ons in voor het boeien en binden van studenten, met als doel het bevorderen van hun algehele welzijn en het versterken van hun band met de stad. Als dynamische organisatie spelen we een cruciale rol in het positioneren van Leeuwarden als een aantrekkelijke studentenstad. De focusgebieden die passen bij onze doelstelling en leidend zijn voor onze activiteiten zijn: Student Centraal, Activiteiten Centraal en Stad Centraal. LSC faciliteert, organiseert en betrekt studenten actief bij domeinen die betrekking hebben op het studentenleven: Evenementen & Festivals, Cultuur, Sport & Welzijn. Evenementen zoals een StudentenTop, Meet the Mayor en het Leeuwarder Studentenkampioenschap Veldvoetbal (LSV), zijn vaste waarden in onze evenementenkalender, met als absolute hoogtepunt van het jaar de LEIP! Week en het LEIP! Festival.

Nog een beter beeld krijgen van Leeuwarden Student City?

Stage Eventmanagement - september

Wil jij alles weten over de ins & outs van het organiseren van een evenement van A tot en met Z? En ben jij dé steun en toeverlaat van onze evenementenspecialist bij de organisatie en uitvoer van de events die wij organiseren? Solliciteer dan naar de stage eventmanagement.

Wij bieden:

Een leerzame meewerkstage of een afstudeerstage in overleg, met een marktconforme stagevergoeding. Én een gezellig werkomgeving in Leeuwarden en veel eigen verantwoordelijkheid.

Stageduur en periode

Elk jaar vanaf januari/februari of september. Minimaal 5 maanden is gewenst (een andere duur is in overleg mogelijk)

Contact

Mocht je interesse hebben in een uitdagende stageperiode, stuur dan een e-mail met daarin je cv, motivatiebrief en foto naar . Geef ook duidelijk aan van welke opleiding je komt, duur van de stage en aantal uren per week dat je beschikbaar bent.

Discover the endless possibilities

Leeuwarden Student City

Rengerslaan 1 8917 DD Leeuwarden Kvk nr. 01086874

Informatie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Evenementen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.leeuwardenstudentcity.nl/over-ons/vacatures/stage-eventmanagement

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.