Contentmarketeer Brandmerck 12-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Contentmarketeer Brandmerck 12-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

NEEM CONTACT OP

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Ter versterking van ons Online Marketing Team zoeken wij een creatieve contentmarketeer. Ben jij een talent met online content en grijp je het publiek met pakkende teksten en creatieve posts? Dan hebben wij een mooie werkplek voor je gereserveerd!

Dit heb je in huis:

  • Creatief
  • Thuis in Canva/Adobe
  • Doelgroepgericht en Klantgericht
  • Communicatief vaardig
  • Samenwerken
  • Proactief
  • Commercieel

Wat zoeken we:

De creatieve duizendpoot die een merkstrategie kan omzetten in aantrekkelijke content. Iemand die denkt vanuit de doelgroep en weet wat de doelgroep aanspreekt in woord en beeld. Hiermee wordt een groter bereik en meer betrokkenheid gecreëerd. En dat is ook precies wat jou drijft. Mooie dingen maken die aanslaan bij de lezer en kijker. Iets maken wat nog niemand heeft bedacht, out-of-the-box denken en vernieuwend zijn. Mensen echt raken met content, dat is het doel.

Wat kan je van Brandmerck verwachten:

Je wordt onderdeel van een gedreven team van Online Marketeers die altijd gaan voor het beste resultaat. Geen werkdag is hetzelfde want je werkt aan meerdere projecten voor verschillende opdrachtgevers met andere collega's. Nooit een saai moment!

Je verdient een marktconform salaris, met lekker veel vakantiedagen. Je werktijden zijn flexibel en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Brandmerck en Okkinga Communicatie hebben de krachten gebundeld en daarmee zijn we het grootste Online Marketing en Communicatiebureau van de regio. Voor jou betekent dit volop doorgroeimogelijkheden en zowel grote- als kleine bedrijven uit het Noorden waar je direct voor mag werken!

Spreekt je dit aan?

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Zoekmachine optimalisatie ( SEO )

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren ( SEA )

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing ( SMM )

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing ( CM )

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Brandmerck

De online wereld openen om samen ambities waar te maken, dat is waar wij voor staan.

Met specialistische kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Social Media marketing (SMM) helpen we organisaties genagelde online resultaten te boeken. Groei jij met ons mee?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelContent Marketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.brandmerck.nl/vacature-contentmarkeer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.