Social ADS Specialist Brandmerck 12-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Social ADS Specialist Brandmerck 12-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan om welke vacature het gaat.

Wij zijn op zoek naar een Social Ads Specialist. Heb jij ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van verschillende Social Ads campagnes in o.a. Facebook, Instagram en Linkedin? Waarbij verwachtingen van de klant overtroffen zijn. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

 • Social Ads-specialist
 • 32-40 uur
 • Bolsward
 • 1+ jaar relevante werkervaring

Wat zoeken wij?

Door de snelle groei zijn we op zoek naar een Social Ads specialist met gevoel voor cijfers, taal en de online wereld. Als Social Ads specialist zal je actief meewerken, meedenken en bijdragen aan het opzetten en de optimalisatie van verschillende campagnes in Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een doener die de regie neemt over zijn/haar eigen werkzaamheden. Je past je makkelijk aan en kunt snel schakelen. Je hebt een sterke affiniteit met marketing en bent er op gebrand om commerciële doelen te behalen. Je hebt oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit kun jij goed overbrengen op jouw klanten. Zodat je samen met jouw eigen klanten zorgt voor een succesvolle samenwerking.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint de dag tussen 07:00 en 09:30. Met een mooie afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor. De globale weekplanning heb je aan het begin van het kwartaal al gemaakt. Tijdens de start van de dag zorg je voor de ideale indeling van jouw agenda. Daarna ga je meteen aan de slag met de voorbereiding van het voortgangsgesprek dat je met één van jouw klanten hebt. Vervolgens ga je aan de slag met een analyse van de resultaten van een Facebook Ads campagne. Naar aanleiding van de analyse maak je een nieuwe campagne en geef je de klant een update via de e-mail. Je had nog een vraag openstaan bij een Google Ads collega waarmee je samen een project draait. Dit overleg je kort en noteert de acties direct in de taak die volgende week staat ingepland. Je maakt een lekkere lunch voor jezelf en doet een ronde mee met tafeltennissen.

Na de lunch start je met de weekly van Team Ads. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de bijzonderheden van alle projecten. Daarna kun je de Facebook en Instagram campagnes opzetten voor een nieuwe klant. Met alle informatie vanuit de strategie ben jij in staat om ijzersterke campagnes op te zetten die direct goed converteren. Je informeert de klant telefonisch over de campagnes en bespreekt nog een aantal details die je direct daarna verwerkt. Je sluit je dag af met een voortgangsgesprek met een ondernemer. Met een duidelijk presentatie deel je alle resultaten en kijk je vooruit naar de plannen voor de komende maanden. Na het gesprek verwerk je alle actiepunten en zit jouw dag er op.

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt ervaring met Social Ads;
 • Je hebt gevoel voor taal & cijfers;
 • Je bent leergierig en geniet van winnen;
 • Je neemt de regie over je eigen werkzaamheden;
 • Je wordt enthousiast van online marketing;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent een collega waar je op kunt bouwen.

"Ik vind het heerlijk om keihard te knallen voor onze klanten. Veel contact met mijn klanten over winstgevende campagnes"
Social Ads-specialist bij Brandmerck

Je krijgt van ons

 • Marktconform salaris en vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Maandelijkse coachingsgesprekken
 • Uitdagende projecten
 • Gratis verse lunch
 • Professionele stoelmassage
 • Leuke en zeer gemotiveerde collega's

Spreekt je dit aan?

Heb je interesse in deze functie?

p.s. Heb je geen ervaring met Social Ads dan mag je in je sollicitatiebrief duidelijk maken waarom we toch met jou in gesprek moeten.

Klaar om jouw ambities waar te maken?

Zoekmachine optimalisatie ( SEO )

Uiteraard weet jij zelf alles over jouw bedrijf. Je bent er trots op en wilt het graag delen met zoveel mogelijk mensen. Bijna elke zoektocht van een prospect start in Google en ook jij kunt daar prominent aanwezig zijn. Weten hoe?

Zoekmachine adverteren ( SEA )

Dat Google op het web domineert staat buiten kijf. Alleen, wordt de internetgigant jouw vriend of vijand? Wij zorgen met de juiste strategie voor dat eerste. Adverteren op Google levert vele voordelen op, maar hoe zet je die effectief in?

Social media marketing ( SMM )

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook, Pinterest en andere Social Media. Door als bedrijf met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid.

Content marketing ( CM )

Wil je waardevolle content consistent creëren en delen? Laat ons jouw verhaal vertellen, trek nieuwe mensen aan en versterk je merk. Bereik je publiek in de volledige klantreis, vanaf de eerste kennismaking tot de eerste conversie en daar voorbij.

Brandmerck

De online wereld openen om samen ambities waar te maken, dat is waar wij voor staan.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnline Marketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.brandmerck.nl/vacature-social-ads-specialist/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.