Trainee Gemeente Leeuwarden 31-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Trainee Gemeente Leeuwarden 31-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Wij hebben je gegevens voor de sollicatie naar de functie Trainee RIEC Noord ontvangen en nemen deze in behandeling. Wij houden je op de hoogte van verdere stappen in het sollicitatieproces. Je ontvangt deze bevestiging nogmaals via de mail.

Trainee RIEC Noord

Gemeentes spelen een belangrijke rol in het voorkomen en bestrijden van ondermijning. Daarom start het Regionaal Informatie- en Expertisecentrum Noord-Nederland (RIEC NN) per september 2023 een Ondermijningsacademie. Per jaar zullen drie pas afgestudeerde HBO/WO-studenten een traineeship volgen om de gemeentelijke aanpak van ondermijning te versterken.
Wat ga je doen?

  • Je komt een jaar in dienst bij het RIEC NN.
  • Je werkt twee keer een half jaar bij de afdeling openbare orde en veiligheid van twee verschillende
  • gemeentes.
  • Je werkzaamheden zijn gerelateerd aan ondermijning, je zet bijvoorbeeld een controle op of je doet een open bronnen onderzoek naar een bedrijf waar signalen over binnenkomen.
  • Je volgt een dag in de week een opleidingsprogramma over ondermijning en de aanpak ervan bij het RIEC NN.
  • Je gaat op werkbezoek bij netwerkpartners (zoals politie, OM, FIOD, Belastingdienst en provincie).

  • Vragen?
  • Jan Kornelis Dijkstra

Wie ben jij

Je bent in het bezit van een afgeronde, relevante Hbo- of Wo-opleiding en hebt affiniteit met diverse vraagstukken rondom ondermijning. Je bent enthousiast en leergierig en je vindt het leuk om kennis te maken met diverse partners in het werkveld.

Waar ga je werken

Wij moeten voorkomen dat de onderwereld verstrengeld raakt met de bovenwereld. Dat kan geen enkele overheidspartner alleen. Daarom bestaat er al tien jaar een samenwerkingsverband tussen politie, Openbaar Ministerie, Belastingdienst, openbaar bestuur en andere partners. Een georganiseerde overheid tegen georganiseerde criminaliteit. Die samenwerking vindt plaats binnen het zogenaamde RIEC-LIEC verband. Landelijk zijn er tien Regionale Informatie en Expertise Centra (RIEC's) en één Landelijk Informatie en Expertise Centrum (LIEC).
Het RIEC Noord-Nederland ondersteunt bij het effectief bestrijden van ondermijnende criminaliteit in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. Door het combineren van informatie van verschillende partners krijgen we optimaal zicht op de problematiek. We bieden niet alleen inzicht in, maar adviseren ook over de meest effectieve aanpak van ondermijnende criminaliteit. We stellen informatieproducten op, geven voorlichting, bieden begeleiding bij de concrete aanpak van casuïstiek en doen onderzoek naar ondermijnende fenomenen.

Wat bieden wij

Wij bieden een interessant en dynamisch traineeship waarin jij de ruimte krijgt om je te ontwikkelen tot professional. Wij bieden een traineeship voor de duur van één jaar.
Wij bieden een salaris van €3.014,- bruto op basis van 36 uur per week. (salarisschaal 8 trede 0, cao Gemeenten 1-1-2024) Dit salaris is niet onderhandelbaar.

Contact

Heb je interesse? Solliciteren kan tot en met 14 juni 2024.
Deze vacature staat tegelijkertijd zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers een voorrangspositie.
Voor vragen over de inhoud van het traineeship kun je contact opnemen met Jan Kornelis Dijkstra, bereikbaar via of via .
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met , , via of via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3014 – 3014
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijleeuwarden.nl/vacatures/trainee-riec-noord/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.