Junior Inkoper Indusource 11-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Junior Inkoper Indusource 11-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Junior inkoper

32-40 uur

Wil jij werken voor onder andere Bolletje, Coolbest en Go-tan? Zie je het als een uitdaging om je te ontwikkelen in een ultra commerciële wereld en daar je eerste stappen in het werkzame leven te zetten? Lijkt een portefeuille in de food en/of maakindustrie je wat en werk je graag samen met ambitieuze collega's? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als junior inkoper beweeg je je tussen de inkoop- en administratieve processen van ons bedrijf. Dit geeft je de unieke kans om ons bedrijf en de werkzaamheden goed te begrijpen. Je ontwikkelt kennis van de klanten, markten en producten in de diverse inkoop categorieën.

Je ondersteunt de inkopers bij alle voorkomende werkzaamheden, waaronder het uitzetten van offerte-aanvragen en het maken van analyses. Je signaleert op tijd dat contracten van leveranciers en klanten binnenkort aflopen, zet een tender uit of onderhandelt over de nieuwe voorwaarden en maakt vervolgens nieuwe overeenkomsten. Je bewaakt de leveranciersprestaties en informeert leveranciers t.a.v. producttechnische en logistieke eisen. Ook ga je samen met de inkoper op bezoek bij klanten en leveranciers, verwerk je nieuwe klantgegevens en controleer je volumecontracten. Een heel gevarieerd takenpakket dus!

Als onderdeel van een gezellig team, dat bestaat uit (senior) inkopers, junior inkopers en een assistent zijn jullie samen verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening en tevreden klanten.

Wat je van ons kunt verwachten

Als junior inkoper krijg je de ondersteuning en de uitleg om je te helpen om je ambities waar te maken. Hoe dat pad eruitziet bepaal je zelf. Inzet, groei en inzichten worden beloond en gewaardeerd. Je collega inkopers beschikken over grote vakinhoudelijke kennis van zeer uiteenlopende pakketten waar jíj je voordeel mee kunt doen.

Ons gezamenlijke doel zal zijn om je klaar te stomen om zelfstandig inkooppakketten te beheren en aanspreekpunt te zijn voor onze klanten en hun inkoopwensen. In twee jaar kun je als volwaardig inkoper met een leaseauto klanten en leveranciers bezoeken in heel Nederland!

Heb je NEVI I reeds op je cv staan dan gaan we ervan uit dat die kennis bij ons in praktijk gebracht kan worden, zo niet dan zorgen we dat je eerst goed van start komt bij ons in de organisatie waarna we je deze opleiding graag aanbieden.

Wij bieden

Een goed maandsalaris tussen de € 2.600,- en € 3.000,- bruto per maand

Standplaats Sneek (max 1 uur rij-afstand)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoper
Indicatie salaris (min – max]2600 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://indusource.nl/werken-bij/junior-inkoper/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.