Online Marketeer Béyonit 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Online Marketeer Béyonit 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Door onze snelle groei en aankomende grote projecten zijn we op zoek naar innovatieve denkers en doeners die ons team willen versterken. Heb jij een passie voor media en ben je klaar om je talenten in te zetten? Dan is Béyonit op zoek naar jou!

Online Marketeer

Wij zoeken een online marketeer voor 32-40 uur per week.

Artikelen in categorie

Als online marketeer help jij onze klanten bij het 'boosten' van hun business. Je staat aan het hoofd van de meest creatieve online marketingcampagne's en bent op strategisch niveau het gezicht bij onze klanten. Heb jij ruime ervaring op online marketing / consultancy gebied? Vind jij het helemaal te gek om € 1 naar € 1000 te veranderen in jouw online marketingcampagne's en ga je voor niets minder dan de gemiddelde eerste positie? Dan zoekt Béyonit naar jou!

Profiel
Wij zijn het online activatieteam waar een bedrijf naar op zoek is in de digitale commerciële wereld. De glimlach achter de meest creatieve online marketing activiteiten en sterke campagnes. Met behulp van o.a. Google, Display & Facebook zorgen we ervoor dat die leuke dame haar mooie paar schoenen via de zoekmachine's weet te vinden en dat die ene autodealer de mooiste auto's in de showroom heeft. In samenwerking met onze klanten zorgen we voor nieuwe digitale marketing ambities met uiteenlopende doelstellingen.

Daarnaast herken je je in het volgende:

• HBO werk- en denkniveau;
• Goede beheersing van Nederlands in woord en geschrift;
• Analytisch denkvermogen en enthousiasme om data te veranderen in een sterke return-on-advertising-spend (ROAS);
• Kennis en aantoonbare ervaring op het gebied van online advertising;
• Gecertificeerd bij Google en/of overige platformen als Facebook, Bing, LinkedIn, et certera.

Verantwoordelijkheden
Je vervult deze taken natuurlijk niet alleen. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons online activatieteam en werkt samen met onze overige specialisten. Wij zorgen ervoor dat je optimaal presteert en krijgt alle ruimte om zo creatief mogelijk te zijn met jouw online marketing.

• Je hebt een drive om nummer één te zijn binnen de verschillende advertentieplatformen;
• Je hebt ervaring met de inzet van Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, et cetera;
• Je weet de juiste boodschap op het juiste moment te vertonen aan de doelgroep;
• Je bent in staat om een online marketingcampagne d.m.v data naar een 'higher level' te brengen;
• Je bent handig met Google Analytics, Google Data Studio, Facebook Analytics en meer om snel verbanden te trekken;
• Je kan data vertalen naar klare taal.

Wat bieden we jou?
Een leuke werkplek in een snelgroeiend bedrijf met een jong team en een informele werksfeer waar volop kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een unieke kijk in de keuken, waarbij we de laten zien hoe wij voor internationale als zowel nationale organisaties vernieuwde concepten bedenken, ontwerpen en organiseren.

Bedrijfsprofiel
Béyonit is een bureau voor cross mediale marketing & communicatie. Merken bouwen en laten renderen vinden we leuk. Krijgen we een kick van. Bij ons zijn alle denkbare communicatiedisciplines daarom gebundeld in 1 creatieve broedplaats. Met een team van 20 enthousiastelingen lossen we elke dag alle technische, creatieve en marketinggerelateerde vraagstukken op van onze klanten.

We hebben mensen in ons team die denken in geur, kleur, vorm of juist in cijfers, logica en wetmatigheden. Door de brug te slaan tussen deze disciplines en iedereen in zijn kracht te zetten halen we geweldige resultaten met onze klanten en versterken we elkaar.
In het gesprek met de klant kunnen we (communicatie-)middelenvrij denken. Dat is pure winst.
Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel en zie je jezelf als onze nieuwe collega? Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief CV, ter attentie van Frank Zijlstra ().

Locatie Leeuwarden

Simon Vestdijkwei 14
8914 AX Leeuwarden

Locatie Zwolle

Dokter Stolteweg 7
8025 AV Zwolle

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnline Marketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.beyonit.nl/vacatures/83/online-marketeer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.