Medewerker Stichting Fractie-Assistentie Grienlinks 14-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Medewerker Stichting Fractie-Assistentie Grienlinks 14-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Voor een land waarin we eerlijk delen, je jezelf mag zijn en waarin we met respect omgaan met mens, dier en de natuur. Waarin we ons inzetten voor voldoende schoon water, biodiversiteit en goed openbaar vervoer. Samen gaan we voor een hoopvolle toekomst. Doe je mee? Ter ondersteuning van de provinciale statenfractie werken twee medewerkers in het Provinsjehûs in Leeuwarden. Wij zijn op zoek naar een fractiemedewerker voor 18-20 uur per week per 1 september 2024.

Fractiemedewerker (m/v/x)
(in overleg: gemiddeld 18-20 uur per week)

Wat ga je doen?

- Je maakt analyses van rapporten en vergaderstukken en doet voorstellen voor politieke stellingnames van GrienLinks. Je bereidt moties en amendementen voor. - Je schrijft artikelen en persberichten. - Je maakt notulen, verricht administratieve werkzaamheden en onderhoudt contacten met diverse organisaties en belangengroepen. - Je schrijft aan de nieuwsbrief en werkt sociale media en de website bij. - Je plant overleggen en werkbezoeken, bespreekt vergaderruimten, verstuurt uitnodigingen, beantwoordt de mail en de telefoon. - Op woensdagen werk je meestal de hele dag op het provinciehuis.

Wie zoeken we? - Je bent een (net) afgestudeerde wo- of hbo'er. Je kunt in korte tijd veel informatie verstouwen en snel tot de kern van een probleem komen. - Je werkt zorgvuldig en je bent betrouwbaar en flexibel. Je kunt goed zelfstandig werken en goed met mensen omgaan. Je bent een doorzetter en je hebt een groot sociaal en groen hart. - Je weet wat er leeft in de samenleving. Je hebt gevoel voor verhoudingen en belangen, en hoort de boodschap onder de boodschap. Kortom: je je bent politiek sensitief. - Omdat je artikelen en persberichten schrijft en de website en sociale media bijwerkt, is het belangrijk dat je goed en foutloos kunt schrijven. Niet alleen technisch, maar ook vanuit een GroenLinks-perspectief. - Minstens even belangrijk: je kunt (jezelf) relativeren en je hebt humor. - Je moet het Fries minimaal kunnen verstaan en lezen. We worden helemaal blij als je het foutloos kunt schrijven, zodat deze advertentie de volgende keer in het Fries kan worden opgesteld.

Wat zoeken we niet?
Je hoeft niet alles al (zeker) te weten en overal verstand van te hebben. We kunnen niet altijd werkbegeleiding bieden. Je zult dus veel zelf moeten uitzoeken. Voor mensen die rustig afwachten is dit dus niet de goede baan. Een proactieve instelling is wel heel handig.

Wat bieden we?
Een leuke, flexibele en veelzijdige baan met mogelijkheden om veel vaardigheden en kennis op te doen. Een werkweek van gemiddeld 18-20 uur per week die je, eenmaal ingewerkt, deels vanuit huis mag verrichten. Het betreft hier een functie vergelijkbaar met schaal 10 van de provinciale CAO. De inschaling en de hoogte van het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.


Ben je geïnteresseerd?
Schrijf dan snel je bondige sollicitatiebrief en stuur deze samen met je cv voor 26 mei naar:
GrienLinks Fryslân

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFractiemedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)18 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.grienlinks.nl/2024/05/11/vacature-medewerker-grienlinks-statenfractie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.