Omgevingsmanager Bureau Schmidt 25-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Omgevingsmanager Bureau Schmidt 25-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Werkvelden

Werken bij

Bureau Schmidt

Ingenieurs en Adviseurs

Werken bij

Contact

  • Neem contact met ons op

Sluiten

Vestiging Groningen zoekt een

Bestekschrijver

Omgevingsmanager

Leeuwarden | 32 - 40 uur

Wij zoeken een omgevingsmanager

Kwaliteit leveren én de omgeving tevreden houden, dat is ons doel in ieder project. En daarin speel jij een belangrijke rol. Want hinder kunnen we niet helaas niet voorkomen, maar we kunnen de omgeving hier wel goed op voorbereiden.

Als omgevingsmanager sta jij contact met stakeholders - van omwonenden tot gemeenten en aannemers - en zorg je voor afstemming en informatievoorziening. Daarnaast verzorg je de benodigde onderzoeken, kijk je mee naar omgevingsaspecten en inventariseer je welke vergunningen er nodig zijn. Zo draag je bij aan de voorbereiding en uitvoering, maar ook aan de optimalisatie van de planning. Kortom: door jou gaan we fluitend naar de oplevering.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Dan nodigen we je van harte uit voor een kop koffie of thee.

Wat ga je doen als omgevingsmanager?

Op ons kantoor in hartje Leeuwarden ga jij aan de slag voor mooie, uitdagende projecten voor verschillende klanten, zoals Rijkswaterstaat, Liander en verschillende aannemers en projectontwikkelaars. Je maakt omgevingsanalyses en stelt ruimtelijke onderbouwingen en BLVC-plannen op, om op basis daarvan de communicatiestrategie te bepalen - en natuurlijk ook uit te voeren. Jij zorgt ervoor dat ideeën, opmerkingen en eisen gehoord worden. Bovendien begeleid en ondersteun je je collega's op het gebied van omgevingsmanagement.

Als omgevingsmanager…

  • Werk je nauw samen met de projectleider en technisch manager
  • Ben je onderdeel van een gezellig en hecht team
  • Communiceer je eerlijk, helder en vlot en leg je makkelijk contact
  • Werk je voor toffe klanten, zoals Rijkswaterstaat en Liander
  • Werk je op ons kantoor (met dakterras!)) in hartje Leeuwarden
  • Of (in overleg) ook vanuit huis of een andere vestiging van Bureau Schmidt

Wil je je werkzaamheden combineren met andere taken, zoals die van een ontwerper of toezichthouder? Of wil je je op een bepaald vlak ontwikkelen? Dan horen we dat graag van jou.

Wat vragen we van jou?

Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je bent proactief, communicatief sterk en hebt een luisterend oor. Samen met het team ga jij voor het allerbeste resultaat voor de klant.

Op de borrel bij Bureau Schmidt

Ben je nieuwsgierig hoe het is om te werken bij Bureau Schmidt? Klik dan snel door naar de afleveringen van Borrelpraat . Onze collega's vertellen je - onder het genot van een biertje - graag over hun werk, het team en de sfeer. Of lees het interview met onze omgevingsmanager (en misschien wel jouw toekomstige collega) Melanie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOmgevingsmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bureauschmidt.nl/vacature/omgevingsmanager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.